Με το ίδιο προπονητικό επιτελείο συνεχίζει ο Δούκας

“Λευκός καπνός” βγήκε από την ετήσια απολογιστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Δούκα για το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. ΑΠό αυτή τη συγκέντρωση των ιθυνόντων αποφασίστηκε να παραμείνει το ίδιο προπονητικό επιτελείο κάτι που σημαίνει ότι οι Κώστας Αγγέλου και Δημήτρης Δανιήλ θα συνεχίσουν να ηγούνται της προσπάθειας και τη νέα περίοδο, έχοντας στο πλευρό τους τους Σάββα Νικητάκη και Αντώνη Κλιμάνογλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στις μικρές ηλικίες και ιδιαίτερα στα μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα των Παίδων – Εφήβων για τα οποία ο ΑΣΕΔ θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή, αλλά και στα τμήματα ακαδημιών που επέστρεψαν σύσωμα στα γήπεδα μετά από μακροχρόνια παύση λόγω της πανδημίας…

Για την ανδρική ομάδα, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν περισσότερο γύρω από τη νέα χρονιά ενώ αποφασίστηκε η οργάνωση ενός γεύματος προς τους αθλητές που θα σηματοδοτήσει την έναρξη συζητήσεων για το 21-22. Θυμίζουμε ότι η ομάδα υποχρεώθηκε σε μακρά παύση από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και σήμερα, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόλις στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος…

Στα σημαντικά της ημέρας, περιλαμβάνεται σίγουρα η ανανέωση συνεργασίας με όλο το προπονητικό team της τρέχουσας περιόδου από τα τμήματα των ακαδημιών μέχρι και την ανδρική ομάδα!

Έτσι, το δίδυμο Κώστας Αγγέλου – Δημήτρης Δανιήλ παραμένει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας και για την περίοδο 2021-2022 με τους Σάββα Νικητάκη (team manager) και Αντώνη Κλιμάνογλου (έφορος) να αποτελούν τους άμεσους, διοικητικούς συνεργάτες τους!

Ομοίως, το παραπάνω τεχνικό δίδυμο παραμένει και στο τιμόνι της εφηβικής ομάδας μαζί με τον συνεργάτη τους, Βασίλη Καπερώνη, συνεχίζοντας το προπονητικό πλάνο του τμήματος που αποφασίστηκε πριν δύο χρόνια ενώ συνεχίζουν να υπολογίζουν στην πολύτιμη βοήθεια του εφόρου τους, Γιάννη Κορκόντζελου.

Οι Παναγιώτης Δημητρίου και Δημήτρης Χρυσικός θα κάθονται στον πάγκο της Παιδικής ομάδας και τη νέα χρονιά όπου θα έχουν έφορο τον Κώστα Τρίγκα ο οποίος «ανεβαίνει» ηλικιακή ομάδα έχοντας διατελέσει ήδη δύο χρόνια έφορος στους παμπαίδες Β’ και Α’.
Οι έφοροι της φετινής παιδικής ομάδας, Γιώργος Παντέρης και Σάντυ Αποστολίκα είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν την βοήθεια τους και τη νέα περίοδο παραμένοντας κοντά στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες υποδομών του Συλλόγου έχουν επιστρέψει στα γήπεδα σε ένα ποσσοτό κοντά στο 85% με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τα μέσα Ιουλίου ενώ ενδέχεται κάποια τμήματα να συνεχίσουν μέχρι και το τέλος του ίδιου μήνα…”.