Με το βλέμμα στη Β’ Εθνική..

Ολοι στο στρατόπεδο της Ακράτας περιμένουν τις εξελίξεις από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα ως προς το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί.

Οπως είναι γνωστό, η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο σε περίπτωση που υποβιβαστεί το Αιγάλεω θα πρέπει να παίξει αγώνα μπαράζ για να υπερασπιστεί την παραμονή της στην κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση, που υποβιβαστεί δηλαδή ο Απόλλων Καλαμαριάς, τότε η Ακράτα παραμένει αυτόματα στη Γ’ Εθνική.

Αυτή τη στιγμή και ενώ απομένει μόλις μία αγωνιστική για να πέσει η αυλαία και στην Β’ Εθνική, το Αιγάλεω βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το «Σίτι» έχει 40 βαθμούς και στον τελευταίο αγώνα θα υποδεχθεί τον αδιάφορο βαθμολογικά Αίολο Τρικάλων, ενώ οι «Ροσονέρι» έχουν 39 βαθμούς και φιλοξενήσουν τον ήδη υποβιβασμένο Φίλιππο Βέροιας.

Να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει το goal average με το μέρος του, καθώς στον α’ γύρο είχε ναι μεν είχε ηττηθεί με 84-76, ωστόσο στον β’ γύρο κέρδισε με 86-75 καλύπτοντας και την διαφορά των 8 πόντων.