Με φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία

arkadikos-prwtiΑπάντες παρόντες ήταν στην πρώτη προπόνηση του Αρκαδικού.  Με πολλές φιλοδοξίες, ο σύλλογος της Τρίπολης ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του παρουσία των παλιών αλλά και όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Σάκης Καρύδας, Πέτρος Νοέας, Άκης Καλλινικίδης, Στέφαν Τζόρτζεβιτς, Κώστας Εζόμο και Σταμάτης Αναστασάκης έδειξαν από την αρχή διάθεση για σκληρή δουλειά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αποδεικνύοντας έτσι τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν πάνω στο παρκέ, αλλά και την γνώση τους πώς για να πετύχει η ομάδα το μεγάλο φετινό της στόχο που είναι η άνοδος, αυτό επιτυγχάνεται μέσα από καθημερινή σκληρή δουλειά.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Μπάμπη Αλεξόπουλο μίλησαν στους παίκτες της ομάδας πριν την έναρξη της «πρώτης» προπόνησης, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το προπονητικό πρόγραμμα.

Στόχος του Αρκαδικού, είναι να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη εν όψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, ενώ η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται να γίνουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις από την διοίκηση.