Με χαμηλούς τόνους και… μπάτζετ το Πέραμα

Προσεκτικές και φτηνές. Κάπως έτσι θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι το Πέραμα, το οποίο επιστρέφει στη Β’ Εθνική όπως ακριβώς… έφυγε από αυτήν πέρυσι, δηλαδή με τον Ντίνο Καλαμπάκο στον πάγκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπάτζετ αναμένεται να είναι πολύ περιορισμένο για την επόμενη σεζόν (όχι μεγαλύτερο από 50 χιλιάδες ευρώ), αν και αυτό αναμένεται να καθοριστεί περί τα μέσα του Ιουνίου, κοντά δηλαδή στις εκλογές του συλλόγου.

Όπως και να ‘χει, ελάχιστοι παίκτες από την περσινή ομάδα αναμένεται να συνεχίσουν, μιας και οι λιγοστοί οικονομικοί πόροι καθιστούν αδύνατη την παραμονή των περισσότερων «παλιών». Γι’ αυτό λοιπόν το… κυνήγι των παικτών έχει ήδη αρχίσει και ένας από αυτούς που έχουν απασχολήσει το Πέραμα είναι ο Βασίλης Μανσαράι του Εσπέρου Καλλιθέας, με τον οποίον έγινε ήδη μια κουβέντα αλλά υπήρξε τεράστια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, ο νεαρός γκαρντ (πρώτος σκόρερ του Εσπέρου βάσει των στοιχείων του attikabasket.gr) θα κάνει κάποιες προπονήσεις στο Πέραμα τις επόμενες ημέρες και αν η ομάδα της Καλλιθέας ρίξει τις απαιτήσεις της, τότε θα αποκτηθεί, είτε ως μεταγραφή, είτε ως δανεικός.