Με Χαρίση αλλά χωρίς Δαγαλάκη

Σε ρυθμούς Κυπέλλου βρίσκονται στο Ηράκλειο καθώς την Κυριακή (18/9, 17:00) υποδέχονται τον Απόλλωνα Πατρών.

Η κρητική ομάδα θα έχει στη διάθεσή της τον Χρήστο Χαρίση, ο οποίος ξεπέρασε τη ψύξη που τον ταλαιπώρησε, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο  Γιώργος  Δαγαλάκης.

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα  17.00, στο Λίντο, θα γίνει ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΕΙΟ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ, ομάδας Α2 κατηγορίας  για την β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ , θα αγωνισθεί και ο Χρήστος Χαρίσης που ξεπέρασε το πρόβλημα με την ψύξη, που τον ταλαιπώρησε το περασμένο τριήμερο και δεν του επέτρεψε να αγωνισθεί στον προηγούμενο αγώνα κυπέλλου.

Δεν  θα αγωνιστούν οι Βασίλης Αγαπητός, μετά από τον νέο τραυματισμό –διάστρεμμα- στο  δεξί  πόδι, που έπαθε στον αγώνα με  την ΝΗΑΡ ΗΣΤ καθώς  και ο Γιώργος  Δαγαλάκης ο οποίος παραμένει τραυματίας και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Ράλλης δήλωσε για τον αγώνα της Κυριακής :

Δίνουμε ένα νέο αγώνα με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας από μας , σκοπός και στόχος είναι, να δούμε την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα  στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος , αλλά είναι και σίγουρο ότι μας ενδιαφέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα στο αγώνα που δίνουμε, και μέσα από την πρόκριση που θέλομε για την επόμενη φάση , θα έχουμε την δυνατότητα  να φιλοξενήσουμε στη πόλη μας  τον νικητή της συνάντησης Αίολου Τρικάλων (Β’ εθνική)- Περιστερίου (Α1)“».