«Με όλες τις δυνάμεις μας για την άνοδο»

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ηρακλής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, δίχως να κρατηθεί σκορ. Πάντως, οι Κωστόπουλος, Βατός έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών τους. Μοναδικός απών ήταν ο Απόστολος Αποστολίδης, εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αγκώνα.

«Σε αυτό το λίγο διάστημα που είμαι στην ομάδα, τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι αρχικά περίμενα. Υπάρχουν 4-5 έμπειροι παίκτες που τους γνωρίζω και έχουν αποδείξει στο χώρο ότι μπορείς να στηριχτείς επάνω τους και από εκεί και πέρα αρκετοί νεαροί αθλητές που μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση από τα προσόντα και το ταλέντο που διαθέτουν» δήλωσε στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού τεστ ο Κώστας Μπεχλιβάνης.

Ο 38χρονος πόιντ γκαρντ δήλωσε επίσης ότι… «στόχος μας είναι να πάει καλά η ομάδα και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το καταφέρουμε. Εγώ αν προσπαθήσουμε μέχρι τέλους και παρόλα αυτά δεν τα καταφέρουμε θα είμαι ικανοποιημένος. Αντιθέτως αν δεν πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου επειδή δεν θα έχουμε δώσει την μέγιστη προσπάθεια, τότε θα υπάρχει πρόβλημα και θα είναι κάτι που θα με κάνει να μην αισθάνομαι ωραία».

Επίσης, ο Μπεχλιβάνης μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του “γηραιού”: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που είμαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής αλλά και ότι μετά από αρκετά χρόνια θα αγωνιστώ ξανά σε σύλλογο της πόλης μου. Το γεγονός ότι με προσέγγισαν άτομα με τα οποία είχα συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν (με τον Χρήστο Χρηστίδη στον Πιερικό/Αρχέλαο και τον Θωμά Κωστόπουλο στο Πανόραμα), αλλά και ότι από πολύ νωρίς (αρχές Ιούλη) μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα, ήταν κάτι το οποίο εκτίμησα και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική μου απόφαση.

Από τη στιγμή που είχα αποφασίσει να αγωνιστώ σε σύλλογο της Β’ Εθνικής, ήθελα αυτή η ομάδα να έχει υψηλούς στόχους. Στον Ηρακλή έχει ξεκινήσει μία νέα καλά οργανωμένη προσπάθεια, έχουν αποκτηθεί καλοί παίκτες και όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουμε μία καλή πορεία τη νέα σεζόν».

Πηγή: bluearena.gr