Ο Πολυκράτης την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο Πυθαγόρειο την Παναγίτσα Χαλκίδας, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ποινής που του επεβλήθησαν από την Ε.Ο.Κ., για τα γεγονότα με τον Μίλωνα. Παρόλα αυτά 14 προνομιούχοι φίλοι του θα καταφέρουν να δουν live το ματς καθώς οι ιθύνοντες της Σάμου, αποφάσισαν να διαθέσουν τις συγκεκριμένες θέσεις που βάση νόμου δικαιούνται σε παιχνίδια τέτοιου είδους, στο κοινό του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Ως γνωστό την ερχόμενη Κυριακή (09/12) ο Πολυκράτης θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό του την Παναγίτσα Χαλκίδας κεκλεισμένων των θυρών, εκτίοντας την πρώτη αγωνιστική από τις 2 που του επεβλήθησαν από την Ε.Ο.Κ., λόγω των γνωστών γεγονότων που ακολούθησαν του αγώνα με τον Μίλωνα. Τον συγκεκριμένο αγώνα δικαίωμα να τον παρακολουθήσουν έχουν δεκατέσσερα (14) άτομα, πλην των δεκαέξι (16) που αποτελούν τον τελικό αριθμό τριάντα (12 παίκτες, 2 προπονητές, 1 γιατρός, 1 φυσιοθεραπευτής).

Η διοίκηση του ΑΟ Πολυκράτη θα κληρώσει έπειτα από λαχειοφόρο αγορά τους 14 «προνομιούχους θεατές» που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ο λαχνός θα έχει μία συμβολική τιμή – που θα οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (05/12) – ενώ η κλήρωση για τους 14 τυχερούς, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (08/12) απογευματινές ώρες.

Οι εισπράξεις από τη διάθεση των λαχνών θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς και θα δοθεί στη δημοσιότητα δελτίο τύπου από το Σύλλογο.

Υπόψη ότι γίνονται προσπάθειες να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας (ζωντανά) στη Σάμο, ή μέσω κλειστού κυκλώματος σε επιλεγμένα καταστήματα του Πυθαγορείου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

Ευάγγελος Καρράς

Πρόεδρος ΑΟ Πολυκράτη».

Πηγή: samosbasket.gr