Με… 90 άτομα το μπαράζ ανόδου!

Μικρογραφία τελικού κυπέλλου θα θυμίζει το μπαράζ ανόδου μεταξύ του Ηρακλή και της ΑΕΚ! Οχι όμως… κανονικού κυπέλλου (όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη), αλλά του… πατροπαράδοτου ελληνικού, αυτού δηλαδή που “απολαμβάνουμε” κάθε χρόνο στο (άδειο) Ελληνικό.

Το πρωί έγινε στα Τρίκαλα η σύσκεψη των διοικήσεων της ΑΕΚ και του Ηρακλή για το κρίσιμο μπαράζ ανόδου που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα (στις 16:30 τελικά και όχι στις 17:00) και η απόφαση της Αστυνομίας ήταν να επιτραπεί η είσοδος σε… 90 άτομα όλα κι όλα στο κλειστό των Τρικάλων! Με άλλα λόγια, σαν να λέμε κεκλεισμένων των θυρών…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μπαράζ (Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων, Γ.Σ. Ηρακλής – ΑΕΚ, 29/04/2013, ώρα 16.30), και μετά από την επιστολή- απόφαση της Γ.Γ. Αθλητισμού πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α) Στο Γήπεδο θα επιτραπεί η είσοδος 90 συνολικά ατόμων. Δηλαδή τα 2 Σωματεία και η ΕΟΚ θα πάρουν από 30 προσκλήσεις με ονομαστική κατάσταση και αριθμό Ταυτότητας (Αστυνoμική ή διαβατήριο) που θα πρέπει να την επιδεικνύουν κατα την είσοδό τους.

β) Οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ θα εισέλθουν απο την θύρα 7, του Ηρακλή από την θύρα 4 και της ΕΟΚ από την θύρα 2».