Με… dress code λευκό ή μπλε στη γιορτή ανόδου της Μυκόνου!

Το ιστορικό εισιτήριο της ανόδου στη Β’ εθνική «σφραγίστηκε» στην Πεύκη για τη Μύκονο με κάμποσους φίλους της ομάδας στο πλευρό της… Κι η ώρα για να γιορτάσει όλο το νησί τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας έφτασε, με τη Μύκονο να προσκαλεί όλους τους φίλους της στη γιορτή που έχει ετοιμάσει. Μία γιορτή στην οποία θα συμμετάσχει και το Κορωπί, καθώς είναι η ομάδα κόντρα στην οποία θα παίξει αυτό το φιλικό-γιορτή η Μύκονος το Σάββατο στις 19:00, για να πανηγυρίσει την άνοδο.

Μία γιορτή που θα ‘χει αρκετά happening, όπως υπόσχονται οι ιθύνοντες, που μάλιστα για μία ακόμη φορά φρόντισαν να βάλουν τις γνωστές… πινελιές τους στον τρόπο που προσκαλούν τους φίλους τους να βρεθούν στο κλειστό. Μ’ εκείνο που ξεχωρίζει να είναι το… dress code (!!!), το οποίο θα πρέπει να είναι λευκό ή μπλε.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/22 ΣΤΙΣ 19:00
ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟ!
———
ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΥ
———
19:00 Επίσημος Φιλικός Αγώνας
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
(Ευχαριστούμε ιδιαιτερα την ιστορική ομαδα του Κορωπίου που δέχτηκε την υστατη προσκλησή μας και θα συμμετέχει στην δική μας γιορτη)
—-
Ημιχρονο:
Shot Challenges μεταξύ φιλων που θα επιλεχθούν απο την κερκιδα κόντρα στους αγαπημενους μας παίκτες!Τους έχεις;
—-
Με την Λήξη του αγώνα η μεγαλυτερη εως τωρα στιγμή για ολους μας,με την επιβραβευση και την Απονομη του Κυπελλου Πρωταθλήματος του 3ου Ομιλου της Γ´ Εθνικης Κατηγοριας Ανδρων #staytuned και την αναγνώριση ολων των συντελεστων της χρονιάς αυτης που θα περασει
ιστορικα ως Μοναδικη.
—-
Παντα Σουπερ κληρωσεις!#staytunedagain

Ολοι ΧΩΡΑΜΕ σε αυτη την μοναδικη στιγμη!
Απο εσας ΘΕΛΟΥΜΕ να φορεσετε οτιδηποτε ΑΣΠΡΟ Ή ΜΠΛΕ ή παρομοιο για να κανουμε την πιο ομορφη εξεδρα της χρονιας (και ζέσταμα για του χρονου εεε;)
—-
Δινουμε πίσω στα παιδιά την πιο ομορφη βραδιά
οπως αυτοι απλοχερα μας γεμισαν τον φετινο χειμωνα μας χωρις καμια εξαιρεση …20/20 φορες!