Με… new look ο Χαρίλαος Τρικούπης τη νέα σεζόν!

Η παρουσία του Χαρίλαου Τρικούπη τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής έχει προκαλέσει… ντελίριο στους ιθύνοντες τον σύλλογο. Που δεν έχουν στρέψει το βλέμμα τους μόνο την ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη στο πρωτάθλημα, αλλά το έχουν στρέψει και σε άλλους τομείς. Κι ένας από αυτούς είναι το… look που θα έχει, με τους διοικούντες να αποφασίζουν την τροποποίηση του σήματος του Χαρίλαου Τρικούπη!

charilaos_trikoupis_bc_new_logoΟι άνθρωποι του μεσολογγίτικου συλλόγου, πάντως φρόντισαν το νέο σήμα με το οποίο θα πορευτούν να συμβαδίζει με την ιστορία της πόλης, αλλά συνάμα να τονίζει και την πρόοδο που γίνεται στα μπασκετικά δρώμενα.

Η ανακοίνωση για το νέο σήμα αναφέρει

“Ενόψει της επικείμενης συμμετοχής μας για πρώτη φορά στην ιστορία μας στην Β’Εθνική Κατηγορία προχωρούμε σε μια κίνηση ανανέωσης!Με σεβασμό στην ιστορία της πόλης και του συλλόγου μας τροποποιούμε το σήμα του συλλόγου για το τμήμα μπάσκετ!Έχοντας όνειρα και στόχους, θα αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις με ένα σύγχρονο σήμα!Αρωγός μας ο κόσμος που μας στήριξε και συνεχίζει να μας στηρίζει! Μια Πόλη, μια Ομάδα Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!!!

Συνεχίζουμε…”.

Οι νέες κάρτες διαρκείας

kartes_diarkeias_charilaos_trikoupisΠαράλληλα οι ιθύνοντες τον σύλλογο γνωστοποίησαν ότι τέθηκαν προς διάθεση οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας. “Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.Χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: silver member και gold member και κωστίζουν 50 και 100 ευρώ αντίστοιχα.Μπορείτε να τις προμηθευτείτε στα εξής σημεία πώλησης:

1)Χρωματοπωλείο-Σιδηροπωλείο Επαμεινώνδας Κλάδης

2)Mini market FINO Γεώργιος Σπανός

3)Κατάστημα BSB Μάκης Μπαλτάς

4)Καφέ Macoo Γιώργος Παγούρας-Γεράσιμος Διαμαντόπουλος

5)Barber Shop Θοδωρής Παππάς

6)Gent’s Place Γιάννης Μπαλαούρας

Στηρίξτε τη προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη Β’Εθνική Κατηγορία.ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!”.