Με… new look το “σαλούν” και έπεται συνέχεια!

Σήκωσαν τα… μανίκια τους και ετοιμάζονται να αναμορφώσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Και η αρχή της νέας διοίκησης του ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού έγινε από το κλειστό του Παπάγου, το “σαλούν” στο οποίο τοποθετήθηκαν ανατομικά καθίσματα στις εξέδρες, ενώ υπάρχει και η μέριμνα για την τακτική και επιμελή καθαριότητα όλων των χώρων.

“Ψυχή” όλου του εγχειρήματος είναι ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου Χολαργού Μιχάλης Υφαντής. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας δείχνει ότι και εκτός παρκέ συνεχίζει να είναι “ομαδικός” παίκτης, όπως έκανε και όταν αγωνιζόταν, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν στο συγκεκριμένο εγχείρημα. “Ως νέα Διοίκηση του ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού υπό την Προεδρία του Αθανάσιος Αυγουρόπουλος και την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Ηλίας Αποστολόπουλος προβαίνουμε με σταθερά βήματα στον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Κλειστού Γηπέδου Παπάγου”, αναφέρει στο σχετικό post με το οποίο κάνει γνωστές τις δράσεις του ΔΟΠΑΠ και συμπληρώνει: “Ξεκινώντας από την τακτική και επιμελή καθαριότητα όλων των χώρων της εγκατάστασης, σήμερα και για πρώτη φορά στη μεγάλη ιστορία του ΕΑΚ ΠΑΠΑΓΟΥ (SALOON) τοποθετήθηκαν ανατομικά καθίσματα στις κερκίδες για την καθημερινή εξυπηρέτηση και φροντίδα των συμπολιτών μας, φιλάθλων και επισκεπτών.
Και είναι μόνο η αρχή!
Συνεχίζουμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou.
Για να κάνουμε την πόλη μας, κάθε μέρα καλύτερη !!!”.