Μην εγκαταλείπετε το “καράβι”!

Ανακοίνωση… συμπαράστασης εξέδωσε Αγία Παρασκευή, για όλα όσα συμβαίνουν στη Χαλκηδόνα την τελευταία εβδομάδας. Η ΚΑΠ εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός πως η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο αναμεταξύ τους παιχνίδι, ενώ παράλληλα, ευχήθηκε να βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να μην αποχωρήσει η Χαλκηδόνα από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής θα ήθελε να εκφράσει τη μεγάλη της λύπη για το γεγονός ότι ένα τόσο φερέγγυο και αξιοπρεπές σωματείο όπως ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας, αποφάσισε να μην “κατέβει” στην χθεσινή αναμεταξύ μας αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δεν επιθυμούσαμε επουδενί να κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά εκεί όπου κρίνονται οι αγώνες, εντός γηπέδου.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην διοίκηση της Χαλκηδόνας, να ξεπεραστούν άμεσα οι όποιες δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί και να βρει την “χρυσή τομή” προκειμένου να μην αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα…Θα είναι κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο και μόνο να χάσει θα έχει το άθλημά μας από αυτή την εξέλιξη…

Επίσης, προτρέπουμε τους υπαίτιους και όλους όσους συνετέλεσαν στις τελευταίες ατυχείς και λυπηρές -για την Χαλκηδόνα και το άθλημα- εξελίξεις να συνετιστούν και να σεβαστούν το ΔΣ της ομάδας και κυρίως τον αξιοπρεπέστατο πρόεδρο της Χαλκηδόνας κ.Γιάννη Τσαλώνη, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου ο σύλλογος να φτάσει τόσο ψηλά και να κοσμεί το άθλημα. Η Χαλκηδόνα χρωστάει σε αυτόν ό,τι έχει καταφέρει ως τώρα και δεν θα πρέπει να αφήσει τις κακοτοπιές να επηρεάσουν την ομάδα και την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα. Μην εγκαταλείψετε το “καράβι” της Β’ Εθνικής!»