Γκούμας: «Επειγόντως μία νίκη…»

Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Αίαντα, που ισοβαθμεί πλέον με τον Ηρακλή και βρίσκεται μόνο ένα βαθμό πάνω από την Αναγέννηση. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτό που έχει πληγεί περισσότερο από κάθετι άλλο στην ομάδα του Ευόσμου, είναι η ψυχολογία. «Η ψυχολογία μας είναι χάλια αυτή τη στιγμή. Δεν είναι καθόλου καλή. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια νίκη για να σταματήσει το αρνητικό κλίμα» τονίζει ο Στέργιος Γκούμας.

«Μπορείς να χάσεις με πολλούς τρόπους, αλλά το πρόβλημά μας είναι ότι μέσα στο γήπεδό μας δεν παίζουμε εμείς καλά. Δεν βγάζουμε ενέργεια, είμαστε τελείως παθητικοί. Αντιθέτως, εκτός έδρας παλεύουμε περισσότερο τα παιχνίδια και το ίδιο ελπίζω να κάνουμε και στην Αγία Παρασκευή» συνεχίζει ο προπονητής του Αίαντα Ευόσμου, που λέει για την επόμενη αντίπαλο: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, είναι γεμάτη ομάδα, έχει πολλούς παίκτες. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά πρέπει να το παλέψουμε, όπως κάνουμε με όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Το μόνο πρόβλημα που έχει ο Αίας έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τζινόπουλου στο γόνατο, ο οποίος τον καθιστά αμφίβολο για το σαββατιάτικο παιχνίδι. Ενδεχόμενη απουσία του 24χρονου γκαρντ θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα του Ευόσμου, που έχει χάσει εδώ και ένα μήνα και τον Θάνο Τσιμπή, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους.