«Μια νίκη όπως όλες τις άλλες»

Ο Φίλιππος Βέροιας συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κορυφή του βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής και η ευρεία νίκη επί του Αμαρουσίου (74-56) αποτελεί το καλύτερο πειστήριο. Εστω κι αν η διαφορά είναι εν πολλοίς πλασματική…

«Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Υπήρξαμε τυχεροί ειδικά στο τέλος που αποκτήσαμε μια διαφορά ασφαλείας που ήταν πολύ σημαντικό έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι. Είναι μια νίκη όπως όλες τις άλλες, συνεχίζουμε έχοντας στο μυαλό μας τώρα το Ανατόλια, το οποίο είναι της ίδιας δυσκολίας παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο» δήλωσε ο Ευθύμης Κοθράς στο filipposbc.gr.

«Εχουμε ακόμη ένα γύρο για την Α2»

«Πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος» τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκίμας. «Μέχρι στιγμής μετράμε 9 νίκες και 3 ήττες, που μας κάνει να είμαστε εντός στόχου. Η σημερινή νίκη προήλθε από το γεγονός ότι καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά από το καλάθι τους παίχτες του Αμαρουσίου και ειδικά τον Μαχαίρα.

Βέβαια σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού δείξαμε αδικαιολόγητο εκνευρισμό, κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση και με το Μαρούσι να είναι καλά διαβασμένο, επέβαλε για αρκετό διάστημα τον δικό του ρυθμό. Αυτό μπορέσαμε και το αντιμετωπίσαμε εκτός της πολύ καλής άμυνας, με την κυριαρχία κάτω από το καλάθι ειδικά με τον Τάσο Κασαμπαλή» τόνισε ο προπονητής του Φιλίππου, που συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος που έδειξαν όλα τα παιδιά, από την άμυνα αλλά θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα στην επίθεση. Είναι μια νίκη όπως όλες τις άλλες και τώρα έχουμε ένα ακόμη γύρο για να ανεβούμε την Α2. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του και την βοήθεια που έδωσε στην ομάδα. Τους περιμένουμε όλους και την επόμενη Κυριακή για το δύσκολο παιχνίδι με το Ανατόλια».