Μισιακός: «Χαμηλά το κεφάλι»

Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Ιωνικός Νικαίας φωνάζει και πάλι παρών στις εθνικές κατηγορίες. Οι Νικαιώτες στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ εθνικής πέρασαν από την δυνατή έδρα της Πεντέλης με 76-65. Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Μισιακός, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για την επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα, ενώ φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά :

Για την επιστροφή της Νίκαιας στις Εθνικές κατηγορίες που συνοδεύτηκε με νίκη (76-65) επί της Πεντέλης:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος. Παρά τη δυσκολία του παιχνιδιού επειδή ήταν ματς πρεμιέρας καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο για την ομάδα μας αλλά και για αυτή την εκτός έδρας νίκη».

Για τον τίτλο του φαβορί που δίνουν αρκετοί στον Ιωνικό:


«Η κατηγορία όπως είναι, οι ομάδες που συμμετέχουν, η ποιότητα των παικτών που υπάρχουν στα ρόστερ και οι δυνατές έδρες δεν δίνουν σε κανέναν το δικαίωμα να προχωρήσει ψηλωμένος και με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Στόχος του Ιωνικού είναι το επόμενο παιχνίδι. Πάμε με χαμηλά το κεφάλι, με σκληρή δουλειά και προχωράμε βήμα βήμα. Πρέπει πάντα να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με την ίδια πάντα σοβαρότητα και στο τέλος θα γίνει το ταμείο».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Πρόκειται για μία από τις πιο σκληρές κατηγορίες γιατί υποβιβάζονται πολλές ομάδες και ανεβαίνουν λίγες. Άμα δεν πας για να ανέβεις μπορεί να πας να πέσεις. Μία ή δύο ήττες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι παίκτες που παίζουν σε αυτή τη κατηγορία είναι ποιοτικοί και οι περισσότεροι έχουν έρθει από πιο ψηλά. Υπάρχει γενικά ένα σκληρό παιχνίδι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις έδρες».