Μολυβδάς: «Ο χαμένος φαίνεται να μένει πίσω»

Στον Πιερικό Αρχέλαο τα πάντα… φωνάζουν νίκη! Ομως τα πράγματα δεν είναι εύκολα αφού κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην αντίπερα όχθη και το Παγκράτι.  Ετσι, το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού πλέον οι δύο βαθμοί είναι πολύτιμοι για την ομάδα της Κατερίνης.

Για το επερχόμενο παιχνίδι στο Μετς, ο Δημήτρης Κυριακού ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας και σε μία πάρα πολύ θερμή έδρα. Και η δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία την νίκη και πιστεύω ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που τα λόγια δεν έχουν ουσία και που οι πράξεις δείχνουν την ποιότητα του χαρακτήρα και το σθένος μίας ομάδας».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του βοηθού το Πιερικού, Θανάση Μολυβδά:  «Ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες γιατί, κακά τα ψέματα, ο χαμένος φαίνεται να μένει πίσω στην προσπάθεια που θα κάνουν πολλές ομάδες φέτος για να σωθούν. Με τρείς  ήττες στην έδρα μας είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη, όπως κάναμε στο Πέραμα, σε μια σκληρή έδρα, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Το Παγκράτι έχει επτά έμπειρους αθλητές με δυνατότητα να κερδίσουν ο καθένας μόνος του ένα παιχνίδι! Παρόλα αυτά εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι και ενωμένοι για να πετύχουμε μια νίκη η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια».