Μολφέτας: «Αφιερώνω σε όλη την πόλη της Πάτρας»

Ο Απόλλωνας επέστρεψε στα σαλόνια και ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μολφέτας και είχε κάθε λόγο να είναι απόλυτα χαρούμενος, βλέποντας τους κόπους μιας ολόκληρης τριετίας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

«Το φετινό μεγάλο κατόρθωμα του Απόλλωνα το αφιερώνω σε όλη την πόλη της Πάτρας και την Αχαϊα γενικότερα, σε όλο τον υπέροχο κόσμο μας που μας στήριξε και έδειξε να πιστεύει και να αγκαλιάζει την ομάδα», σχολιάζει αρχικά ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» και συνεχίζει:

«Πάνω απ’ όλα όμως στα άξια αυτά παιδιά μας, τους παίκτες μας, που παρά τις δυσκολίες και συγκυρίες της εποχής, οδήγησαν την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται και να την καμαρώνει πλέον όλη η Ελλάδα και φυσικά και στο τεχνικό μας επιτελείο που έβαλε και αυτό τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα.

Οι ημέρες αυτές είναι γιορτής και μεγάλης χαράς για την οικογένεια του Απόλλωνα και τον αθλητισμό της Αχαϊας γενικότερα και θα τις χαρούμε πραγματικά όπως τους αρμόζει, ετοιμάζοντας μια πολύ μεγάλη γιορτή στο τελευταίο ματς της Περιβόλας για φέτος με το Παγκράτι. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους…».