Μολφέτας: «Ο Απόλλων με εταιρεία λαϊκής βάσης»

Την πρόθεση της διοίκησης για σύσταση ΚΑΕ λαϊκής βάσης προκειμένου να συμμετάσχει ο Απόλλων Πατρών στην Α1 Εθνική εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Ανδρέας Μολφέτας αναφέροντας:

«Ο Απόλλων ανήκει στην πόλη και σ’ όλους τους Πατρινούς και εφόσον δεν αλλάξει η νομοθεσία θα προχωρήσουμε στην Α1 Εθνική με ΚΑΕ λαϊκής βάσης. Είμαστε κοντά στην επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ, αλλά δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Χρειάζεται προσοχή και ηρεμία για να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Απλώς η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να φροντίζει και να προβλέπει για το μέλλον και εμείς από την πλευρά μας αυτό ακριβώς κάνουμε. Το δικό μας πλάνο δεν προβλέπει μεγαλομέτοχο. Οποιος ενδιαφέρεται όμως να έρθει μαζί μας είναι καλοδεχούμενος. Ο Απόλλων θα προχωρήσει και στην Α1 Εθνική με την επιτυχημένη συνταγή της τελευταίας 3ετίας. Θα στηριχτεί στην πολυμετοχηκότητα, στην συνολική προσπάθεια και δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία. Θα στηρίζει και θα στηρίζεται στα δικά του παιδιά, θα επενδύσει ακόμη περισσότερο στις ακαδημίες και θα συνεχίσει να διοικείται, όπως διοικείται τώρα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των «μελανόλευκων», δήλωσε πως όποιος φίλος της ομάδας μπορεί να την στηρίξει αγοράζοντας έστω και έναν λαχνό από την λαχειοφόρο που διοργανώνουν οι πατρινοί  με τρία μεγάλα δώρα.
Το πρώτο και μεγαλύτερο δώρο είναι ένα αυτοκίνητο Nissan Micra 1200, αξίας 11.500 ευρώ από την Πανεμπορική Κάνιστρας. Το δεύτερο δώρο είναι ένα φουσκωτό σκάφος Selna 350 και Yamaha 350 hp αξίας 5.700 ευρώ από την αντιπροσώπεια Β.Α. Ανδριόπουλος και το τρίτο δώρο ένα ποδήλατο Badboy αξίας 900 ευρώ από του αδελφούς Γκόλφη. Οι τρεις λαχνοί που θα αντιστοιχούν στα τρία δώρα θα βγουν μέσω της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου στις 8 Μαΐου 2012.

Κάθε λαχνός θα κοστίζει 5 ευρώ και θα αντιστοιχεί σε τέσσερα νούμερα, όπως ακριβώς ίσχυσε και στην περυσινή λαχειοφόρο.