Μοναδικές εμπειρίες για τον ΑΓΣΙ

akadhmies_agsiΜία πολύ όμορφη εμπειρία θα ζήσουν οι ακαδημίες του ΑΓΣΙ καθώς θα ταξιδέψουν το Σάββατο (06/02) στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτούν το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ αλλά και το «Nick Galis Hall».

Η ανακοίνωση:

«Μια πολύ σπουδαία εμπειρία περιμένει τους αθλητές του ΑΓΣΙ το Σάββατο στις 6 Φεβρουαρίου, αφού θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν μια σειρά από φιλικούς αγώνες απέναντι στον Άρη στο Nick Galis Hall! Παράλληλα, θα επισκεφθούν το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ (ένα από τα τέσσερα μουσεία μπάσκετ παγκοσμίως) και θα τους ξεναγήσει ο Γιωργής Μπουσβάρος, μια πολύ σπουδαία μορφή του ελληνικού μπάσκετ, ενώ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Α1 μεταξύ της ομάδας του Άρη και του Λαυρίου για την Α1 Ανδρών ως φιλοξενούμενοι της ΚΑΕ Άρης.

Την αποστολή, που θα αποτελείται από τις ομάδες οι παίκτες των οποίων είναι γεννημένοι τα έτη 2001-2002-2003, θα συνοδέψουν ο προπονητής των τμημάτων που θα αγωνιστούν Παναγιώτης Κουβάτσης, καθώς και ο έφορος της ανδρικής ομάδος του ΑΓΣΙ Κώστας Παπαπέτρος. Η διοικούσα επιτροπή του ΑΓΣΙ ευχαριστεί τον Α.Σ. Άρης, την ΚΑΕ Άρης και το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ για την άψογη συνεργασία ώστε να λάβει χώρα αυτό το ταξίδι που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν κάτι μοναδικό».