alvertis_diamantidis_aponomi_panathinaikos 1Από άκρη σ΄ άκρη το ΟΑΚΑ ήταν γεμάτο. Δύσκολα μπορούσες να βρεις μία θέση άδεια… Λογικό. Διότι αυτή η βραδιά ήταν ιδιαίτερη για τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερη για την Euroleague, το ελληνικό μπάσκετ, ιδιαίτερη για τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Ο “3D” που έχει ανακοινώσει ότι θα κλείσει την καριέρα του, τιμήθηκε από την Euroleague, φέροντας τον τίτλο ενός από τους “θρύλους” της διοργάνωσης. Ο Διαμαντίδης αποθεώθηκε από τον κόσμο μ΄ ένα συγκλονιστικό standing ovation, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν εκείνος που του έδωσε το βραβείο, με το οποίο ουσιαστικά χρίστηκε ο 5ος legend της Euroleague παρέα με τους Θοδωρή Παπαλουκά, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Σαραούνας Γιασικεβίτσιους και Ραμούνας Σισκάουσκας. 

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μάλιστα γι΄ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του Διαμαντίδη βρέθηκε μετά από πολύ καιρό κι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον αδερφό του Θανάση αποθεώθηκαν κι αυτοί από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

alvertis_diamantidis_aponomi_panathinaikos alvertis_diamantidis_aponomi_panathinaikos 2 alvertis_diamantidis_aponomi_panathinaikos 3 alvertis_diamantidis_aponomi_panathinaikos 4 diamantidis_aponomi_panathinaikos

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης (vaggelisstolis45@gmail.com / 6978837069)