Μονομαχία κορυφής στα Τρίκαλα

Το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρου έχει κερδίσει τα βλέμματα της 23 αγωνιστικής. Νέα Κηφισιά και Τρίκαλα μάχονται για μια θέση στην Α1… Αντίθετα, ο Φιλαθλητικός όλα δείχνουν πως δεν θα δυσκολευτεί, ενώ δυνατές αναμένονται τα παιχνίδια της Κρήτης, με το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ να παλεύουν να κερδίσουν την παραμονή τους.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Μετς, 17:00)

Μία σημαντική νίκη ψάχνει στο Παγκράτι, το οποίο όμως καλείται να αγωνιστεί χωρίς το Φώτη Βασιλόπουλο. Οι «ροσονέρι» θα προσπαθήσουν να επιβληθούν για δεύτερη φορά του Κόροιβου, όμως η ομάδα της Αμαλιάδας δεν έχει σκοπό να το επιτρέψει. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το «διπλό» κόντρα σε μια ομάδα που είναι η μοναδική που τους έχει κερδίσει εντός έδρας.

ΤΡΙΚΑΛΑ – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Κατσιμήδιο, 14:30)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής που κρίνει την άνοδο. Τη νίκη που θα τους δώσει αβαντάζ ανόδου ψάχνουν Τρίκαλα και Νέα Κηφισιά. Η θεσσαλική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας της και να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην Α1. Όμως, το ίδιο επιθυμεί και η Νέα Κηφισιά, η οποία πηγαίνει στα Τρίκαλα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με ανεβασμένο ηθικό.  Το ματς θα μεταδοθεί από την ΕΤ1

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Λίντο, 15:30)

Τη δυναμική της έδρας θέλει να εκμεταλλευτεί το Ηράκλειο και να πάρει δύο σημαντικούς βαθμούς που θα του αναπτερώσουν τις ελπίδες για την παραμονή.  Οι Ικαροι από την άλλη, έπειτα από δύο σερί ήττες θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα γεγονός που θα τους ανεβάσει στο βαθμολογικό πίνακα.  Εκτός ομάδας είναι ο Μιλίσεβιτς, ενώ λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστούν Τότσιος και Πεχλιβάνης.

ΛΑΥΡΙΟ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Λαυρίου, 17:00)

Ανταγωνιστικό παιχνίδι αναμένεται στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κατακτήσουν ακόμα μία νίκη και να βρεθούν στα υψηλότερα… πατώματα της βαθμολογίας. Ο Ερμής θα επιδιώξει να κάνει ια σημαντική νίκη σε μια δυνατή έδρα, άλλωστε τις τελευταίες αγωνιστικές, έχει δείξει αγωνιστική άνοδο, γεγονός που τους επιτρέπει να χτυπήσει το παιχνίδι.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ζωγράφου, 17:00)

Δεδομένο τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, ο Φιλαθλητικός δεν θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Δόξα Λευκάδας. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι της αναμέτρησης… Η Δόξα ωστόσο θα προσπαθήσει να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνειται.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κοντόπευκο, 1 7:00)

Να σημειώσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της θέλει η Αγία Παρασκευή και να βρεθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα κάτι που τους κάνει και… επικίνδυνους. Κάτι που κάνει και η Νίκη Βόλου, η οποία παλεύει –πλέον- κάθε ματς διεκδικώντας μέχρι τέλους τη νίκη. Αλλωστε για να έχει ελπίδες για την παραμονή, η Νίκη χρειάζεται τους δύο βαθμούς.

ΟΦΗ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει ο ΟΦΗ γι΄αυτό και θα προσπαθήσει να πετύχει μία ακόμα νίκη που θα του δώσει … ανάσα παραμονής.  Το ίδιο όμως θέλει και ο Αρκαδικός, ο οποίος θέλει να αποφύγει τα μπλεξίματα και γι΄ αυτό το «διπλό» είναι αναγκαίο…