Συναρπαστικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5 αγωνιστικής με το ντέρμπι ανάμεσα στον Πόλις και τη Νίκη Αμαρουσίου να ξεχωρίζει. Η ομάδα της Καλλιθέας θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Νίκη ελπίζει στο «διπλό» το οποίο και θα τη φέρει πιο κοντά στην κορυφή

Δύσκολη έξοδο έχει το Γαλάτσι, το οποίο πηγαίνει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.  Το μεν Γαλάτσι θα παλέψει για να παραμείνει στα υψηλά… πατώματα, αλλά από την άλλη η Καλαμάτα 80 θέλει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, η οποία και θα την απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παιχνίδαρα αναμένεται στο κλειστό του Σαλπέα όπου ο Εθνικός υποδέχεται τη Ζάκυνθο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Εθνικός θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του, ενώ η ΑΓΕΖ να ρεφάρει την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Ο Κεραυνός Αιγίου φιλοξενεί τον… ανανεωμένο (σ.σ. λόγω της πρώτης του νίκης) Ολυμπιονίκη, ενώ το Αγρίνιο πηγαίνει στο Λουτράκι για να παλέψει με τον Ποσειδώνα.  Τέλος, το Χαλάνδρι θα επιδιώξει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στο Κρανίδι.

Το πρόγραμμα της 5 αγωνιστικής:

Καλαμάτα 80 – Γαλάτσι (Τέντα, 17:00)
Κεραυνός Αιγίου – Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπιάς (Αιγίου, 17:00)
Ποσειδώνας Λουτρακίου – Αγρίνιο (Λουτρακίου, 17:00)
Εθνικός – Ζάκυνθος (Σαλπέα, 14:30)
Πόλις – Νίκη Αμαρουσίου (Εθν. Αντίστασης, 17:00)
Χαλάνδρι – Κρανίδι (Ν. Περκίζας, 17:00)