Μονομαχία στο Κερατσίνι

ethnikos-ghpedoΈνα μήνα μετά, η δράση αρχίζει ξανά στην Α2 και μάλιστα με μία… σούπερ αγωνιστική (11η), η οποία όμως θα έχει ένα ματς λιγότερο καθώς το  παιχνίδι του Ηλυσιακού με τη Δόξα Λευκάδας αναβλήθηκε . Εθνικός και Ψυχικό διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο ντέρμπι της αγωνιστική.   Ανταγωνιστικά παιχνίδια αναμένονται σε Βέροια, Κρήτη και Λαγκαδά.  

ΟΦΗ – ΛΑΥΡΙΟ (Βαρδιγιάννειο, 17:00)

Η χρονιά βρίσκει  τον ΟΦΗ σ΄ένα άδειο γήπεδο, λόγω τιμωρίας, σ΄ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς έρχεται αντιμέτωπος με έναν εκ των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, το Λαύριο. Οι κρητικοί, αν και θα αγωνιστούν χωρίς τον Κιτσούλη, θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη καθώς τα εφτά συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τους έχουν αφήσει πίσω. Από την άλλη, το Λαύριο, γνωρίζει το ματς θα κρύβει δυσκολίες, αλλά σκοπός του είναι  να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή με νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΕΤΟΣ (Λαγκαδά, 17:00)

Να ξεκινήσει  τις υποχρεώσεις του με το… δεξί θέλει ο Ερμής. Η ομάδα του Λαγκαδά αντιμετωπίζει τον σκληροτράχηλο Αετό, σ΄ένα παιχνίδι που μοναδικό ζητούμενο είναι οι δύο βαθμοί που θα του δώσουν σημαντική «ανάσα». Ο Αετός όμως ξέρει να μάχεται και να παίρνει αυτό που θέλει και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που ζητά είναι το «διπλό» που θα τον φέρει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ (ΔΑΚ Βέροιας, 17:00)

Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αφού και οι δύο θέλουν πολύ τη νίκη. Η έδρα του Φίλιππου πάντα του… δίνει έξτρα δυναμική και αυτό θα παλέψει να εκμεταλλευτεί ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που τόσο επιθυμεί. Κάτι όμως που επιθυμεί και ο Ηρακλής, ο οποίος θα παραταχθεί… ενισχυμένος καθώς στο δυναμικό του θα βρίσκεται ο Θασύβουλος Σφέϊκος, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Δημήτρη Δέσπου.

ΚΑΒΑΛΑ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Αλ. Δημόγλ., 17:00)

Η Καβάλα καλείται σε ένα ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι της να κάνει το καθήκον της, δηλαδή να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση.  Όμως, η Λιβαδειά τις τελευταίες αγωνιστικές (σ.σ. πριν από τη διακοπή) πως είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό  σύνολο, το οποίο είναι ικανό να κάνει τη ζημιά.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΨΥΧΙΚΟ (Π. Νικολαϊδης, 17:00)

Δύο ισχυρές ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στο ντέρμπι της αγωνιστικής.  Ο Εθνικός έχει αποδείξει πως όταν έχει τον κόσμο στο πλευρό του δεν χάνει! Απέναντι στο Ψυχικό θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στις εντός έδρας νίκες, ενώ η… άφιξη του Γιάννη Δεμερτζή ενισχύει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Πειραία. Το  Ψυχικό από την άλλη,  καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια των τραυματισμών (σ.σ. Λάτοβιτς και Παπανικολάου) και να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» που θα τον διατηρήσει κοντά στους πρωτοπόρους.  Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα θα έχει στη διάθεσή της τον Γιώργο Μαρμαρινό.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Τρίπολης, 17:00)

Ο Αρκαδικός θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά θετικά και αυτό θα γίνει μόνο αν καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στο μαχητικό Παγκράτι.  Η ομάδα της Τρίπολης δεν θέλουν και άλλες απώλειες καθώς μια τέτοια τους άφηνες πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της ανόδου.  Οι «ροσονέρι» α αγωνιστύν χωρίς άγχος, αλλά και με τον Βαγγέλη Γκέρο στη σύνθεση, θα κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, να διεκδικούν και γιατί όχι να κάνουν και την έκπληξη.