Μονομαχίες σε Καβάλα και Λαύριο

kalamitsaΔύο ματς «φωτιά» περιλαμβάνει η 7 αγωνιστική, η οποία όμως θα διεξαχθεί με έναν αγώνα λιγότερο (αναβλήθηκε το Ηλυσιακός-Ηρακλής). Η Καβάλα υποδέχεται τον Αρκαδικό και το Λαύριο τη Δόξα Λευκάδας στα παιχνίδια που αναμένεται να κλέψουν τα βλέμματα. Όμως, το ενδιαφέρον δεν σταματά εδώ καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια αναμένονται σκληρά, τόσο στην Κρήτη, Βέροια, Λαγκαδά, Στρέφη

ΟΦΗ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Ο ΟΦΗ υποδέχεται το Παγκράτι σ΄ένα παιχνίδι που αναμένεται αρκετά αμφίρροπο. Οι κρητικοί μετρούν ήδη τρεις σερί ήττες γι΄αυτό και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και έτσι να μπορέσουν να πάρουν τους δύο βαθμούς.  Οι «ροσονέρι», έχοντας τονώσει το ηθικό τους, θέλουν να πραγματοποιήσουν ακόμα μία καλή εμφάνιση και να δώσουν συνέχεια στις νίκες.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΨΥΧΙΚΟ (Λαγκαδά, 17:00)

Η δυναμική του Ερμή έχει… αφυπνιστεί καθώς έχει καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια να φανεί ανταγωνιστικός. Αυτό θέλει να κάνει κόντρα και στο Ψυχικό και γιατί όχι να πετύχει και την έκπληξη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, δεν α αφήσουν περιθώρια, καθώς θέλουν  το «διπλό» για να παραμείνουν στα υψηλά της βαθμολογίας.

ΑΕΤΟΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Στρέφη, 17:00)

Ανταγωνιστικό αναμένεται το παιχνίδι στο κλειστό του Στρέφη καθώς και οι δύο ψάχνουν βαθμούς. Ο Αετός μέσα στο σπίτι του θα επιδιώξει ακόμα επιβλητική εμφάνιση που θα του δώσει και τη νίκη. Η Λιβαδειά έχει αποδείξει πως παλεύει μέχρι τέλους και έτσι θέλει να κάνει για ακόμα ένα ματς μόνο που αυτή τη φορά θέλει να πάρει και το αποτέλεσμα που θα της δώσει βαθμολογικά «ανάσα».

ΛΑΥΡΙΟ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Λαύριο, 17:00)

Το πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το πρωτοπόρο Λαύριο, φιλοξενεί τη Δόξα με στόχο του δύο βαθμούς που θα το κρατήσουν  στην κορυφή. Οι Λευκαδίτες όμως έχουν διαφορετική άποψη, αφού σκοπός τους είναι να «σπάσουν» την έδρα του αντιπάλου και να σημειώσουν μία μεγάλη νίκη που θα τους ανεβάσει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ (ΔΑΚ Βέροιας, 17:00)

Δύο μήνες μετά, Φίλιππος Βέροιας και Εθνικός ξανασυναντιούνται. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα, μετά από τρεις εβδομάδες θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει βαθμολογικά. Οι πειραιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα (μετρούν πέντε συνεχόμενες) και έτσι να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ(Αλ. Δημόγλ., 17:00)

Η δεύτερη μονομαχία της αγωνιστικής καθώς έρχονται αντιμέτωποι τα δύο φαβορί! Η Καβάλα θέλει να κρατήσει αήττητη της έδρα της και παράλληλα να ρεφάρει από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.. Οι γηπεδούχοι αναμένονται να παραταχθούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχος τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Τους δύο βαθμούς όμως τους θέλει και ο Αρκαδικός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει μία αγωνιστική άνοδο. Η ομάδα της Τρίπολης θα παλέψει για το «διπλό» και να ανέβει υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.