Μονομαχίες σε κορυφή και ουρά…

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12 αγωνιστικής. Στην Αμαλιάδα και στη Νέα Κηφισιά μάχονται οι πρωτοπόροι, ενώ στον Βόλο και τη Λευκάδα οι ουραγοί.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τους Ικάρους καθώς μετά την ήττα στα Τρίκαλα, οι Σερραίοι θέλουν μέσα στο σπίτι τους να πάρουν τους δύο βαθμούς. Όμως, ο αντίπαλος –των πέντε σερί νικών- έχει υψηλό ηθικό και φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του. Το Παγκράτι θα παλέψει για το «διπλό» που θα το ανεβάσει ακόμα υψηλότερα στη βαθμολογία.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κατσιμήδιο, 17:00)

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας για τα Τρίκαλα, τα οποία θέλουν να πάρουν και αυτό το παιχνίδι, καθώς ο στο δεύτερο γύρο τους περιμένουν τα δύσκολα. Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά προβλήματα, δίνοντάς τους επιπλέον αβαντάζ. Το Ηράκλειο όμως, (σ.σ. το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιήσει σήμερα προπόνηση στην Καλαμπάκα) έχει και αυτό τη δυναμική του κάτι που δεν το καθιστά εύκολο αντίπαλο. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι…

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΥΡΙΟ (Ν. Κηφισιάς, 17:00)

Αθηναϊκό ντέρμπι με τη Νέα Κηφισιά να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να μην δώσει μεγαλύτερο… αέρα στον πρώτο! Ατού για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το Λαύριο όμως κυνηγά πάντα το καλύτερο αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ματς δυνατό που αναμένεται να αποζημιώσει όσους το παρακολουθήσουν.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Αμαλιάδας,17:00 )

Με… φόρα από το Λαύριο, ο Κόροιβος έδειξε τα «δόντια» του και θέλει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη απέναντι στον πρώτο, ανεβάζοντας τον περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.  Αρνητικό γεγονός για τους γηπεδούχους είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο φιλαθλητικός, των έξι συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων, θα επιδιώξει να περάσει από την Αμαλιάδα και να παραμείνει μόνος στην κορυφή.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Λαγκαδά, 16:00)

Δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στον Λαγκαδά. Για τον Ερμή είναι ένα οριακό ματς, καθώς πρέπει πάση θυσία, έπειτα από εφτά ήττες, να κατακτήσει τους δύο βαθμούς και να γλυτώσει από τα… χειρότερα.  Όμως, η Αγία Παρασκευή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει τη νίκη καθώς θέλει να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΟΦΗ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00

Ντέρμπι στα χαμηλά για τους δύο ομάδες. Η Δόξα «καίγεται» για βαθμούς και πλέον καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρας της και να πάρει τη νίκη που θα τις δώσει ελπίδα παραμονής. Ο ΟΦΗ με καλύτερη ψυχολογία, είναι σχεδόν στην ίδια θέση. Ένα καλό «διπλό» θα του δώσει αβαντάζ κάτι που σημαίνει πως θα παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ν. Ιωνίας, 17:00)

Άλλο ένα ντέρμπι των… χαμηλών στρωμάτων.  Η Νίκη δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και ειδικότερα από ομάδες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με αυτήν. Ο Αρκαδικός μπορεί να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη θέση, αλλά όσο πιο γρήγορα… ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή τόσο το καλύτερο για εκείνον.