Οι τρεις συνεχόμενε ήττες (Απόλλων Πατρών, ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο) του Πιερικού Αρχέλαου τον αναγκάζουν να μην σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη στο σαββατιάτικο (12/1) με τον Αρκαδικό.  Περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν και η νίκη για το συγκρότημα του Δημήτρη Γαλάνη είναι μονόδρομος.

«Ο Αρκαδικός είναι μία καλή ομάδα και τη σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε κάθε αντίπαλό μας», ανάφερε αρχικά  ο Γιάννης Ροδοστόγλου για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό και συνέχισε:  Για μας το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό έχουμε κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες και η νίκη σε αυτό τον αγώνα είναι για μας μονόδρομος όχι μόνο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για τον κόσμο μας που είναι δίπλα μας συνέχεια. Την περιμένει αυτή τη νίκη. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει αρκετά στο γήπεδο, πως βέβαια κάνουμε κάθε βδομάδα, και είμαστε έτοιμοι».

Για την επικείμενη αναμέτρηση μίλησε  και ο τεχνικός του Πιερικού, Δημήτρης Γαλάνης δηλώνοντας: «Παίζουμε με μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργεί τη δική της δυναμική. Από τη Γ΄ εθνική και το Γιάννη Μάνο πρωταγωνιστή, τώρα αγωνίζεται στη Α2 με τον Παπαδάκη και το Μόρφη. Πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης. Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας».

«Είμαστε αισιόδοξοι»

Με τη σειρά του ο βοηθός προπονητή, Θανάσης Μολυβδάς σχολίασε: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μία εκ των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος, η οποία έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ και μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν τρεις αγωνιστικές έκαναν και μια πολύ σημαντική προσθήκη με τον φόργουορντ Σωκράτη Γκιζογιάννη ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε Α1 και Α2 και σίγουρα αυτή η κίνηση θα τους ενισχύει σημαντικά. Η ομάδα μας παρά τις ατυχίες που είχε με τους τραυματισμούς (Γκογκίδης, Μπεχλιβάνης, Σιβορότκα), έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως το Ρέθυμνο, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Η κατάλληλη προετοιμασία, σε συνδυασμό με την επιστροφή των αθλητών μας και την βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα γεμίσει για ακόμα μια φορά το κλειστό της Κατερίνης, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα στο ματς του Σαββάτου».

«Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις»

Τέλος, ο βοηθός του Δημήτρη Γαλάνη, Χρήστος Ξηρομερίτης δήλωσε: «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για εμάς αφού ηττηθήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική από το Ρεθύμνο. Ωστόσο, αν θέλουμε να παραμείνουμε εντός στόχων θα πρέπει το Σάββατο να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός σκληρού αγώνα. Ο Αρκαδικός είναι μια ταλαντούχα ομάδα που μοιράζει καλά το παιχνίδι και εάν βρει το ρυθμό που θέλει, μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Έχοντας σαν γνώμονα όλα τα παραπάνω, ετοιμάζουμε την ομάδα σε φυσική κατάσταση, τακτική και ψυχολογία προκειμένου να κατακτήσουμε το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα αυτής της αγωνιστικής περιόδου. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά ότι φέτος εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει. Γι΄ αυτό καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια τον αθλητών και να τους δώσουν επιπλέον ώθηση για τη νίκη».

Η ομάδα της Κατερίνης με ανακοίνωση της καλεί τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.  Η συμμετοχή τους που, αναμφισβήτητα αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη. ώστε με την παρουσία και τη συμπαράστασή τους να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη.