Μορφή… πολυβόλου οι ανακοινώσεις-απαντήσεις του Πανιωνίου!

panionios_logoΉταν να μην ξεκινήσει ο… χορός των ανακοινώσεων! Απ΄ την ώρα που ξεκίνησε, μάλλον δεν θα έχει τελειωμό! Έτσι μετά την πρώτη μακροσκελή ανακοίνωση-καταπέλτη του Ηρακλείου, οι απαντήσεις από πλευρά των νεοσμυρνιωτών έρχονται με τη μορφή… πολυβόλου. Ο Χρήστος Χριστοδούλου, οι παίκτες και τώρα η διοίκηση πήραν θέση στα όσα τους καταλόγισαν οι κρητικοί με την ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:
“Ο Πανιώνιος Γ.Σ. και οι άνθρωποί του, αθλητές-προπονητές-στελέχη, που
μοχθούν καθημερινά να επαναφέρουν την ομάδα μπάσκετ εκεί όπου πραγματικά ανήκει, δεν εξέδωσαν ανακοίνωση για ό,τι «νόμιμο και ηθικό» υπέστησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στα Δύο Αοράκια, για τον πρώτο γύρο
του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής με το Ηράκλειο Ο.Α.Α.
Ο Ιστορικός αντέχει. Άλλες ομάδες δεν το άντεξαν και έβγαλαν ανακοινώσεις για τους αγώνες τους στο ίδιο γήπεδο. Τώρα, είπε να βγάλει και ο έφορος του τμήματος κος Μπαξεβάνης Νικόλαος (http://www.irakliooaa.gr).
Είναι κανόνας οι “πρωτόβγαλτοι” παράγοντες, όταν χάνουν λόγω τραυματισμού κάποιον πολύ καλό παίκτη και το πρώτο ματς στη σειρά δυο καθοριστικών αγώνων -για την έκβαση της σεζόν- με 29 πόντους διαφορά, να μην έχουν τη ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη αυτή
κατάσταση. Μοιραία καταφεύγουν σε μυθοπλασία και συσπειρωτικές
ανακοινώσεις εναντίον… οχτρών.
Οσον αφορά τον αγώνα Πανιώνιος-Ηράκλειο, την Κυριακή 17/4, έχουμε
να σημειώσουμε τα παρακάτω:
Α) Ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ, κος Τεφτίκης, γνώστης των ειδικών κανονισμών για αγώνες χωρίς θεατές, επιτήρησε την είσοδο των αποστολών και των θεατών, πριν αρχίσει ο αγώνας.
Στο 4.22″ του πρώτου δεκαλέπτου, με την αχρείαστη, στην ουσία, συνδρομή 2 αστυνομικών, εκκένωσε το γήπεδο. Στη συνέχεια, με τις λίστες στα χέρια του επέτρεψε την είσοδο στους θεατές. Δεν έμεινε κανένας έξω, διότι η αριθμητική είναι «αυστηρή».
Β) Η διακοπή του αγώνα, επήλθε από την «παράνομη και ανήθικη» είσοδο του κου Σπυριδάκη, έφορου της επαγγελματικής ομάδας, στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεση του -λεκτική και με χειρονομίες-, εναντίον διαιτητών, γραμματείας και κομισσάριου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χρεωθεί Τεχνική ποινή.
Γ) Στο Ηράκλειο Ο. Α. Α. (Ομιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών), προφανώς έχουν δεδομένο πρόβλημα με την αριθμητική, ίσως απο την ενασχόληση με το τένις ή… το κρυφτό όπου μετράμε ανά πεντάδες.
Δ) Η παρούσα αστυνομική δύναμη δεν κατέγραψε κανένα περιστατικό εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Ε) Η στατιστική του αθλητή μας Μίχαλου Νίκου, περιγράφει έναν απόλυτα συγκεντρωμένο αθλητή στην ευθύνη να συνεισφέρει στην ομάδα του και μόνον. Τελείωσε με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ.
ΣΤ) Η γνώση των κανονισμών, η προστασία των αγωνιστικών συμφερόντων της ομάδας μας, είναι οι βασικές ευθύνες του γενικού αρχηγού Χριστοδούλου
Χρήστου, πρώην διεθνούς αθλητή, μέλους της Πανιώνιας οικογένειας. Στο πλαίσιο αυτό κινείται πάντα και μάλιστα σας ενημέρωσε σχετικά με την ένσταση που θέλατε να καταθέσετε-όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Ζ) Τον όρο «μπράβοι», δε μπορούμε να τον κατανοήσουμε. Αν χρησιμοποιείται ως ρατσιστικό σχόλιο για φιλάθλους με ανάλογη σωματοδομή, εύκολα συμπεριλαμβάνεται και ο υπογράφων της ανακοίνωσης σας στην κατηγορία αυτή.
Δυστυχώς όμως, καθότι ανιστόρητος μπασκετικά, «επιτίθεται» σε ανθρώπους με αρκετά μπασκετικά γαλόνια.
Η) Στη Β’ Εθνική, οι διαιτητές είναι βάσει κανονισμού, 2 (δύο), οχι
πάντως για να παίζουν τους ρόλους του καλού και του κακού, όπως
αναφέρεται στην ανακοίνωση του κου Μπαξεβάνη.
Ο Πανιώνιος Γ.Σ. συνεχίζει να «ευ αγωνίζεται», το ίδιο επιθυμούμε και για εσάς”.