Μοσχοβίτης: «Θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια της ομάδας»

mosxovitis-psixikoΗ εντός έδρας ήττα από την Καβάλα έφερε το Ψυχικό μακριά από τη δεύτερη θέση που του δίνει την άνοδο. Ο Φίλιππος Μοσχοβίτης μίλησε για την ήττα της ομάδας του από ττους “Αργοναύτες”, ενώ αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που “πλήγωσαν” το Ψυχικό τους τελευταίους δύο μήνες.

“Δυστυχώς ήρθε άλλη μια ήττα η οποία μας βγάζει εκτός στόχων. Νομίζω το γεγονός ότι η ομάδα λόγω τραυματισμών δεν δουλεύει στις προπονήσεις όπως θα ήθελε και όπως έκανε το προηγούμενο διάστημα είναι αυτό που μας στοίχισε”, δήλωσε  ο έμπειρος πόιντ γκαρντ και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα με την Καβάλα:

“Παρόλο που αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ για ένα ακόμα παιχνίδι, αντιδράσαμε σωστά και γρήγορα ανεβάζοντας ρυθμό στην άμυνα και παίζοντας πολύ ομαδικά στην επίθεση. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος όμως δεν μας επέτρεψαν στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές”, ενώ κατέληξε μιλώντας για τη συνέχεια:

“Από εδώ και ως το τέλος του πρωταθλήματος θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια της ομάδας τελειώνοντας όσο καλύτερα τη φετινή χρονιά”.