Μοτσενίγος: “Η νίκη ήρθε μέσα από την ομαδική προσπάθεια”

motsenigis_spirosΟ Χολαργός έχει περάσει από… 40 κύματα από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τόνωνε το ηθικό όλων. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε κόντρα στον Αίολο Αστακού και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (74-58). Ο Σπύρος Μοτσενίγος ήταν ένα από τα βασικά “κλειδιά” αυτής της επιτυχίας, όμως προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. “Το Σάββατο ήμουν εγώ, την επόμενη αγωνιστική θα είναι κάποιος άλλος”, λέει χαρακτηριστικά και “φωτογραφίζει” την ομαδική προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας, λοιπόν ο Σπύρος Μοτσενίγος για το παιχνίδι με τον Αίολο και την πρώτη νίκη του Χολαργού στο πρωτάθλημα λέει: «Αυτή τη νίκη την χρειαζόμασταν και την θέλαμε πολύ! Φάνηκε αυτό στο παρκέ. Ημασταν καλά διαβασμένοι, κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, που παρά τις απουσίες του, ήρθε στην έδρα μας για τη νίκη. Όμως, με την απόδοσή μας, δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο. Είμαστε νέα ομάδα και γι’ αυτό το λόγο χρειαστήκαμε λίγο περισσότερο χρόνο για να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πως αυτό θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος».

Αναφερόμενος στην την πολύ καλή του εμφάνιση: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος, γιατί βοήθησα και εγώ για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη. Όμως, όλα έγιναν μέσα από την ομαδική προσπάθεια και την βοήθεια των συμπαικτών μου. Το Σάββατο ήμουν εγώ, την επόμενη αγωνιστική θα είναι κάποιος άλλος. Αυτό που μετράει είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Το ματς με τον Φάρο στο Κερατσίνι για το οποίο ο άσος του Χολαργού σχολιάζει: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, καθώς ο Φάρος είναι μία ομάδα με δυνατή έδρα και γεμάτο ρόστερ. Προετοιμαζόμαστε για μεγάλη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα, αφού και εμείς χρειαζόμαστε πολύ αυτό το παιχνίδι».