Μουγιάκος: «Να μην αλλοιωθεί η ιστορία του Περιστερίου»

Την αντίθεσή του στα σενάρια περί συγχώνευσης του Περιστερίου εξέφρασε ο Πέτρος Μουγιάκος μέσω δηλώσεων που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και να βρεθεί από κοινού λύση, για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Μία φόρμουλα…που να εξασφαλίζει την καθ’ ολοκληρία ονομασία, σήμα, χρώματα και έδρα του ΓΣΠ, με την συμμετοχή του στην Α1, όπως για παράδειγμα συνέβη στην περίπτωση της απορρόφησης του Ατρομήτου από την Χαλκηδόνα» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του επίτιμου προέδρου του ΓΣΠ.

«Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να είμαστε ξανά στη μεγάλη κατηγορία κι εγώ που είμαι πάνω απ’ όλα οπαδός αυτής της ομάδας θέλω να την ξαναδώ στο επίπεδο που της αρμόζει, για να επανακτήσει και να επαναθεμελιώσει την θέση της στην συνείδηση των Περιστεριωτών. Μοναδική, αλλά συνάμα και αδιαπραγμάτευτη, προϋπόθεση είναι να μην αλλοιωθεί η ιστορία της!» συμπλήρωσε ο κ. Μουγιάκος.

Αλλαγή ώρας στη Γενική Συνέλευση

Στο μεταξύ, άλλαξε ώρα και μέρος η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα διεξαχθεί πάντως την προσεχή Τρίτη 6 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε οτι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου θα διεξαχθεί την Τρίτη 6/6/2017 και ώρα 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (είσοδoς από οδό Δωδεκανήσου 106) αντί για το ΚΥΒΕ».