Μούγιος: «Μου… πηγαίνει η Β’ εθνική»

Εχοντας στόχο να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο η Αγία Παρασκευή υποδέχεται την Κυριακή (18/12, 17.00) αντιμετωπίζει την ανανεωμένη Αναγέννηση Φλόγα. Το τεχνικό δίδυμο Χατζηπανηγύρη-Διδάχου αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με την ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη με τον δέοντα σεβασμό και δεν τους ξεγελά η βαθμολογική θέση της Αναγέννησης..

«Κομβικο» χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι στο επίσημο σάιτ της ομάδας και ο Ηλίας Μούγιος ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανεβασμένη απόδοσή αποδίδοντας τις καλές εμφανίσεις του  στο ότι “ίσως να μου ταιράζει η Β’ Εθνική”, ενώ πιστεύει ότι είναι στο χέρι της Αγίας Παρασκευής το αν θα καταφέρει να φτάσει ψηλότερα…

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Αναγέννηση Φλόγας…

«Είναι παιχνίδι κομβικό για εμάς. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, οπότε δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τη νίκη, δεν νοείται να χάσουμε…Τον τελευταίο καιρό έχουμε βελτιωθεί και χρόνο με το χρόνο ολοένα και θα ανεβαίνουμε σε απόδοση…Το ματς απέναντι στην Αναγέννηση είναι μία ευκαιρία να δείξουμε και ότι έχουμε βελτιωθεί σε κάποια κομμάτια, στα οποία υστερούμε. Είμαστε πανέτοιμοι για την Κυριακή…Να νικήσουμε -με το καλό- και να πάμε χαρούμενοι και με ηρεμία για τις διακοπές των Χριστουγέννων…!».

Για το αν η Αγία Παρασκευή έχει τις δυνατότητες να στοχεύσει ψηλά…

«Μέχρι τώρα η ομάδα έχει δείξει δύο πρόσωπα…Ένα πολύ κάτω του μετρίου και ένα αρκετά πάνω από το μέσο όρο απόδοσής μας…Αν σταθεροποιηθούμε στο καλό μας κομμάτι, τότε μπορούμε να κοιτάμε και ψηλότερα…Και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι φέτος -και ειδικά στους τελευταίους αγώνες- βλέπουμε έναν αναγεννημένο Ηλία Μούγιο…

«Εγώ κάνω ό,τι έκανα πάντα! Ό,τι μου ζητάνε οι προπονητές μου αυτό ακριβώς κάνω! Τώρα αν αυτό βγαίνει καλύτερα από άλλες φορές το κρίνουν αυτοί που μας βλέπουν…Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα -όπως και κάθε χρόνο- και μέσα από την σκληρή αυτή δουλειά πάντοτε γινόμαστε και καλύτεροι και βελτιώνουμε τα μειονεκτήματά μας…Άλλωστε, τόσα χρόνια είμαστε με τους ίδιους προπονητές στο πλάι μας. Έχουμε…βαρεθεί να τους βλέπουμε (σ.σ. γέλια) Μας ξέρουν και τους ξέρουμε πολύ καλά, οπότε γνωρίζουν πού και κυρίως πώς να μας χρησιμοποιήσουν…

Ίσως βέβαια να με “βολεύει” και να μου ταιριάζει περισσότερο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής! Και αυτό να βγαίνει και στο γήπεδο! Υπάρχουν πρωταθλήματα και κατηγορίες που σε κάθε παίκτη ταιριάζουν! Πιθανόν, σε εμένα να “πηγαίνει” η Β’ Εθνική!».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την δυναμικότητα των αντίπαλων ομάδων…

«Σίγουρα η Β’ Εθνική είναι πολύ πιο δυνατή κατηγορία απ’ ότι η Γ’ Εθνική. Το επίπεδο και η δυναμικότητα των ομάδων είναι σαφώς μεγαλύτερη απ’ ότι στην Γ’ Εθνική που βρισκόμασταν πέρσι. Από την άλλη, ωστόσο, είναι χαμηλότερου επιπέδου από προηγούμενες χρονιές.

Βάσει λοιπόν του ότι το επίπεδο της Β’ Εθνικής δεν είναι το ίδιο υψηλό με παλιότερες εποχές, μπορούμε κι εμείς να κοιτάζουμε ψηλά…Αρκεί όπως προείπα να σταθεροποιηθούμε στο καλό μας πρόσωπο…Όπως έχει φανεί στο φετινό πρωτάθλημα, τη μία αγωνιστική είσαι ψηλά, την άλλη είσαι χαμηλά. Εξαρτάται καθαρά από εμάς. Εντάξει, έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και στο τέλος θα κάνουμε την “σούμα”…!».

Για το τι εύχεται για τη νέα χρονιά…

«Εύχομαι την καινούργια χρονιά να έχουμε μία ακόμη καλύτερη συνέχεια και να ανεβάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα την ομάδα…Επίσης, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο -ειδικά την δύσκολη αυτή περίοδο- γιατί αυτά είναι που μετράνε πάνω απ’ όλα…».