Μούμογλου: «Παίζουμε μόνο για εμάς, επειδή γουστάρουμε» (vd)

Η νίκη επί της Νήαρ Ηστ αναπτέρωσε τις ελπίδες της Αναγέννησης Φλόγας για παραμονή στη Β’ Εθνική, καθώς όχι μόνο «έπιασε» τον Ηρακλή στην 14η θέση, αλλά πλησίασε ταυτόχρονα και τον Αίαντα Ευόσμου στον ένα βαθμό. Η συνέχεια βέβαια είναι ακόμα δυσκολότερη για την ομάδα της Πολίχνης, πόσο μάλλον με τα ατελείωτα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αρχή της χρονιάς…

«Κάθε εβδομάδα είναι σαν τελικός για εμάς. Αγωνιζόμαστε μόνο και μόνο για εμάς, για κανέναν άλλον, επειδή γουστάρουμε» είπε ο Αντώνης Μούμογλου σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νήαρ Ηστ.

«Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και μπόρεσαν στα δύσκολα να πάρουν το παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογικό και βαθμολογικό προβάδισμα, γιατί σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα, αυτή τη νίκη ήταν χρυσάφι. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο Νεκτάριος Καραγιαννίδης, ενώ ο Δημήτρης Σαμαράς, είπε από τη μεριά του για την προσπάθεια που καταβάλλει η Αναγέννηση:

«Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν μονόδρομος για εμάς. Παίξαμε καλά, άσχετα από την απουσία του Μητσάκη και την αλλαγή της έδρας την τελευταία στιγμή. Θέλαμε τη νίκη περισσότερο από τη Νήαρ Ηστ». Οσον αφορά τον επόμενο αγώνα με τον Δούκα, ο 22χρονος γκαρντ της Αναγέννησης είπε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα, πάμε μόνο για τη νίκη, θα είναι πολύ σημαντικό διπλό για εμάς».

Πηγή: flogabc.net