Μούρτος: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Οι συνεχόμενες νίκες έχουν επαναφέρει τη καλή ψυχολογία στους Ικάρους. Όμως, η προσπάθεια δεν σταματά εδώ . Οι Σερραίοι έχουν μπροστά τους ακόμα ένα εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά απέναντι στο Παγκράτι.

Η προετοιμασία της έχει ξεκινήσει με τα γνωστά προβλήματα, ενώ οι παίκτες και το τεχνικό team δουλεύουν σκληρά έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε η ομάδα να ανέβει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Όμως, οι «κυανοκίτρινοι» στο επερχόμενο παιχνίδι ετοιμάζουν εκπλήξεις καθώς στο ημίχρονο του αγώνα θα κληρωθούν δύο εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού Γαζώρου Σερρών, σε όσους πάρουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, μια προσφορά του Τ.Α.Π. Εθνικού Γαζώρου Σερρών.

Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την πορεία της ομάδας και τους στόχους της: «Με  τον Πανερυθραϊκό ήμασταν διαβασμένοι, παίξαμε δυνατά και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει με τις δύο συνεχόμενες νίκες. Με το Παγκράτι θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία και να επιστρέψουμε στο κυνήγι του στόχου μας».

Ωστόσο ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ικαροι στη χορηγό εταιρία «Λογιστική Α.Ε»:

«Η Λογιστική Α.Ε αποτελεί μέλος της  οικογένειας των  χορηγών των Ικάρων εδώ και πολλά χρόνια. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων και παροχής φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών  στις Σέρρες, εδρεύει στη Ν. Πλαστήρα 3 , τηλ. 23210-99400.Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Λογιστικής Α.Ε. για την ευγενική τους χορηγία και τη στήριξη ,ηθική και υλική, που παρέχουν στον σύλλογο».