Μπάρδας: «Ελάτε κόσμε…»

Η Β’ Εθνική θα κάνει… ποδαρικό στο 2011 με το μεγαλύτερο (στη θεωρία, τουλάχιστον) ντέρμπι της κατηγορίας, καθώς την προσεχή Κυριακή ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Νέα Κηφισιά στο Βαρδινογιάννειο. Εκεί έχουν άπαντες το μυαλό τους στον ΟΦΗ, μιας και σε περίπτωση νίκης οι Κρητικοί θα αναρριχηθούν στην κορυφή. Σε αντίθετη περίπτωση, θα απομακρυνθούν…

«Αυτό το παιχνίδι το περιμένουμε όλοι πως και πως. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να δώσουμε την χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο, καθώς η Κηφισιά δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας. Η βοήθεια του κόσμου πρέπει να είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα και οφείλω να ομολογήσω ότι η παρουσία του κόσμου δεν είναι αυτή που είχαμε συνηθίσει παλαιότερα. Καταλαβαίνω τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά θεωρώ ότι στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο πρέπει να είναι κοντά μας όσο πιο πολύ γίνεται. Όταν έχεις δίπλα τον κόσμο σου αποκτάς “φτερά” για να νικήσεις. Κακά τα ψέματα, για να επιτευχθούν οι στόχοι μιας ομάδας είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου» λέει στο επίσημο σάιτ του ΟΦΗ ο Αλέξης Μπάρδας, ο παίκτης που κουβαλάει στους ώμους του το μεγαλύτερο μέρος στον τομέα του σκοραρίσματος.

Ο Μπάρδας είναι δεύτερος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι η άνοδος στην Α2. «Εχουμε συγκεντρωθεί σε ένα μόνο στόχο. Aυτός δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2. Η ομάδα έχει δείξει καλά στοιχεία, υπάρχει χημεία, είναι αθλητική και προσφέρει όμορφο μπάσκετ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε την άνοδο» συνεχίζει ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ.

Πηγή: ofibc.gr