Μπάρλος: «Από εμάς εξαρτάται το παιχνίδι με την Καβάλα»

Προσηλωμένοι στην αναμέτρηση με την Καβάλα το προσεχές Σάββατο (11/2, 5μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης είναι στον Πανιώνιο, προκειμένου να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα.

«Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, είναι άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Ο δρόμος είναι ένας, σοβαρότητα 40 λεπτά. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε το φαβορί και εξαρτάται από εμάς η εξέλιξη του αγώνα με την Καβάλα» υποστήριξε ο Νίκος Μπάρλος, αναφερόμενος στην συνάντηση των «κυανέρυθρων» με τους «αργοναύτες» στη Νέα Σμύρνη.

«Δεν υπάρχει εύκολος η δύσκολος αντίπαλος εμείς το κάνουμε εύκολο η δύσκολο ένα παιχνίδι με την συμπεριφορά και τον σεβασμό που δείχνουμε στον αντίπαλο» εξηγεί ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του «Ιστορικού» και προσθέτει: «Στην Α2 Κατηγορία δεν μπορείς να χαλαρώσεις, είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα. Πρέπει κάθε Σάββατο και κάθε ημέρα να είσαι σοβαρός». Ενώ, δεν ξέχασε και τον κόσμο λέγοντας ότι «θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και σ’ αυτά τα ματς για να γεμίζει το γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη, είναι ο έκτος παίκτης μας».