Μπάρλος: “Να φανούμε συγκεντρωμένοι”

nikos_barlos_panioniosΤο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι δίνει αύριο (15/10, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος στο κλειστό της Καλαμίτσας κόντρα στην Καβάλα.

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η αποστολή μας. Είναι μια ομάδα με νέο αίμα, με νέους παίκτες. Τρέχουν πολύ, έχουν πολύ διάθεση και σίγουρα μέσα στο γήπεδο τους παίρνουν ενέργεια από τον κόσμο και αυτοπεποίθηση» εξηγεί ο Νίκος Μπάρλος για την αυριανή αναμέτρηση με τους «αργοναύτες» και συμπληρώνει: «Εμείς ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά, πιθανότατα και πιο σημαντικά από τα ντέρμπι, γιατί πρέπει να φαινόμαστε πάντα έτοιμοι και πρέπει να τα κερδίζουμε. Πόσο μάλιστα εκτός έδρας, για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».

Όσον αφορά το στοιχείο που θα καθορίσει την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ υπογράμμισε: «Είναι ένα σκαλοπάτι πάρα πολύ δύσκολο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να πάμε με μια και μοναδική αποστολή, για να κερδίσουμε».

Η έμφαση στην άμυνα είναι ένα κομμάτι της τακτικής που δεν παραλείπει να αναφέρει ο Νίκος Μπάρλος. «Η άμυνα είναι ένα στοιχείο στο οποίο θα στηριζόμαστε εμείς. Δεν το συζητώ, είμαστε μια ομάδα που θα πρέπει να παίξει άμυνα. Έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες στην ομάδα για να διαχειριστούμε την πίεση ενός τέτοιου παιχνιδιού» παρατηρεί ο έμπειρος άσος του «Ιστορικού» και καταλήγει: «Νομίζω ότι πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο έχουμε διαβάσει, έχουμε κάνει σκάουτινγκ στην ομάδα της Καβάλας όπως είπα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο».