Μπάρλος: «Ντέρμπι κορυφής, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

paniwnios_oikonomouΟ Πανιώνιος πέρασε σαν… σίφουνας από τα «Δυο Αοράκια» κερδίζοντας το Ηράκλειο και με το «5 στα 5» απολαμβάνει την κορυφή στην Α2. Μια κορυφή που μοιράζεται με τον Ηρακλή τον οποίο υποδέχεται το προσεχές Σάββατο (12/11, 5μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. 

«Το παιχνίδι με το Ηράκλειο ήταν άλλο ένα από αυτά που έπρεπε να κερδίσουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Στην ομάδα υπάρχει το ‘’πρέπει’’ που σημαίνει πίεση στην οποία δείχνει ο σύλλογος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία, δουλεύοντας πολύ σκληρά» εξηγεί ο Νίκος Μπάρλος κορυφαίος του παρκέ για τον «Ιστορικό» στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς και προσθέτει: «Δείχνουμε ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά συνεχίζουμε βήμα-βήμα την προσπάθεια μας».

Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή που ακολουθεί είναι «φωτιά», καθώς ο αντίπαλος είναι ανταγωνιστικός, αλλά το μεγάλο «όπλο» των «κυανέρυθρων» είναι η έδρα και η δύναμη που δίνει ο κόσμος.
«Όπως και να το κάνουμε είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Παίζουμε στην έδρα μας. Η συνταγή είναι μια, με την ίδια σοβαρότητα να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι» εξηγεί ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Πανιωνίου και προσθέτει: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας απέναντι στον Ηρακλή. Να μας στηρίξει σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Είναι νωρίς ακόμη καθώς το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, αλλά κάθε παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία».