«Μπάσιμο» οκτάδας «κυνηγά» η Καρδίτσα…

Τη νίκη που θα φέρει την ομάδα της Καρδίτσας πιο κοντά στον στόχο της οκτάδας θα κυνηγήσει κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας η ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα, την Τετάρτη (12/5) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Παγκράτι έχει τονώσει το ηθικό των παικτών της Καρδίτσας που θέλουν να προσθέσουν μία ακόμη νίκη στο… σακούλι τους, κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιές!

Το ματς κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας είναι το πρώτο από τη σειρά των «τελικών», όπως χαρακτηρίζουν στην Καρδίτσα τις αναμετρήσεις που απομένουν έως το τέλος του φινάλε του πρώτου γύρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα ματς σε δέκα μέρες κι εκείνο που επιδιώκει ο προπονητής της Καρδίτσας είναι να πετύχει την ιδανική διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας θα καλυφθεί με live streaming από το νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, μέσα από το επίσημο κανάλι στο youtube. Όσοι θέλουν να δουν το παιχνίδι δεν έχουν παρά ν’ ακολουθήσουν τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=kAm3A-KQ8KY