Μπάσκετ για καλό σκοπό στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης (31/1)

Το κλειστό του Περιστερίου ζει μοναδικές στιγμές με την εντυπωσιακή πορεία που “γράφει” ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Α2. Την προσεχή Τετάρτη (31/1), ωστόσο η καρδιά του γηπέδου θα… χτυπήσει πιο δυνατά. Και αυτό διότι όλοι όσοι βρεθούν στο παρκέ του “Ανδρέας Παπανδρέου” θα παίξουν μπάσκετ για καλό σκοπό. Ακόμη και όσοι δεν παίξουν μπάσκετ, θα φροντίσουν με τη δική τους πινελιά και νότα να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια που θα κάνουν οι παλαίμαχοι της εθνικής Ελλάδας κόντρα σε ομάδα που θα αποτελείται από βετεράνους του Περιστερίου, αλλά και παίκτες της ομάδας της Α2!

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για τη στήριξη της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ/ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» και το σύλλογο «Αγάπη για Ζωή». Στον αγώνα θα παρευρεθούν επώνυμοι του αθλητικού χώρου αλλά και του καλλιτεχνικού οι οποίοι θα στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια έμπρακτα αλλά και με την παρουσία τους.

Guest star οι Droulias Brothers!

Αυτός ο αγώνας θα τα έχει όλα! Εκτός από τους “θρύλους” του μπάσκετ στο παρκέ για να μοιράσουν… ασίστ θα βρεθούν και οι DROULIAS BORTHERS! Όχι, δεν θα βάλουν τα αθλητικά τους αλλά στο ημίχρονο θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να ξεσηκώνουν το κοινό με τη μουσική τους! Και αυτό διότι πάνω απ’ όλα για τους Droulias Brothers είναι τα παιδιά και το δείχνουν έμπρακτα!

.

Διαβάστε ακόμη…