Μπάσκετ με τα παιδιά του 45ου δημοτικού σχολείου έπαιξαν οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας (vid)

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μία ακόμη φορά οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας, που επισκέφτηκαν το 45ο δημοτικό σχολείο στο Μπεγουλάκι της Πάτρας. Οι “μελανόλευκοι” μίλησαν στους μικρούς μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού, τους έλυσαν αρκετές από τις απορίες που εξέφρασαν και συνάμα έπαιξαν μαζί τους και μπάσκετ, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του σχολείου Ερμιόνης Τσιλιγκιριάν και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Απόλλωνα Πάτρας εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Χείλαρης, Νίκος Κασπίρης και Πάνος Ερμείδης, ενώ τους αθλητές συνόδευε η αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ευαγγελία Λάππα-Νιάρου.

Τα μέλη της “μελανόλευκης” αντιπροσωπείας υποδέχθηκαν η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 45ου ΔΣ, μαζί με τους γυμναστές Άννα Αναστασίου και Παντελή Τζάρα, καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Νίκο Παπανικολάου. Οι παίκτες του Απόλλωνα μοίρασαν αυτόγραφα, αλλά και προσκλήσεις για το παιχνίδι με το Μαρούσι.

 

.
Διαβάστε ακόμη…