“Μπάχαλο” η διοργάνωση του EURO U18!

Η εθνική εφήβων έσωσε τα… προσχήματα στο τέλος, γλίτωσε τον υποβιβασμό στην β’ κατηγορία κι αποχαιρετά το Βρότσλαβ με πολλά παράπονα. Όχι για την δική της αγωνιστική εικόνα. Αυτή, άλλωστε, είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη και θα πρέπει οι αρμόδιοι να… ανασκουμπωθούν για να εντοπίσουν “τίς πταίει”.
Εκείνο που έχει αφήσει πολύ πικρή γεύση στην ελληνική αποστολή είναι τα πολλά και σοβαρά οργανωτικά προβλήματα που είχε η διοργάνωση και το γενικό… “μπάχαλο” που επικράτησε, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά απ’ όλες τις αποστολές. Κι αυτό αναφέρεται κι επισήμως με το σχετικό κείμενο που φιλοξενείται στο site της ΕΟΚ:
“Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ελληνικής αποστολής το συγκεκριμένο τουρνουά εμφάνισε σοβαρά οργανωτικά προβλήματα, με όλες τις αποστολές να έχουν σοβαρά παράπονα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθηκε η ελληνική αποστολή δεν υπήρχε κανείς εκπρόσωπος από την οργανωτική επιτροπή. Από το φαγητό μέχρι και το πρόγραμμα των προπονήσεων επικρατούσε ένα… χάος. Κατά τον πρώτο γύρο η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία προπόνηση στο γήπεδο όπου αγωνίζονταν, αλλά την έστελναν να προπονηθεί σε άλλο γήπεδο. Και μόνο το γεγονός ότι την διοργάνωση δεν την είχε αναλάβει η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Πολωνίας, αλλά η Τοπική Ένωση στο Βρότσλαβ, λέει πολλά”…