Μπέλλας Γ.: «Να διατηρήσουμε με κάθε τρόπο το αήττητο στην έδρα μας»

Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο της έδρας, η Ενωση Ιλίου υποδέχεται την Κυριακή (09/11, 17:00), τη μαχητική ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ στο κλειστό «Γ. Κακούρης». Η ομάδα  θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο της περασμένης αγωνιστικής, ώστε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Μπέλλας στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, εστίασε την προσοχή του, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

«Στο παιχνίδι με το Πέρα είχαμε πολύ άσχημη και άνευρη εμφάνιση. Υπάρχει μια μικρή δικαιολογία όμως, γιατί την περασμένη βδομάδα δεν προπονηθήκαμε καλά λόγω πολλών τραυματισμών και απουσιών. Αντίθετα αυτήν τη βδομάδα που διανύουμε δουλέψαμε σωστά και με ένταση. Αν μπούμε δυνατά και με συγκέντρωση στο προπονητικό πλάνο πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε μια δυνατή και καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι η ΦΕΑ, η οποία διαθέτει πολύ καλό προπονητικό team και έμπειρους και παιγμένους παίκτες! Είμαι αισιόδοξος!».

Οσον αφορά το σημείο που πρέπει να προσέξει η Ενωση για να πάρει το ροζ φύλλο. «Δεν υπάρχει κλειδί για τη νίκη, αν παίξουμε σωστά και όπως δουλεύουμε όλη την βδομάδα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο αυριανό παιχνίδι. Πρέπει με κάθε τρόπο να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας γιατί πιστεύω έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα φέτος, όποια ομάδα δεν χάσει στην έδρα της και κερδίσει όσα περισσότερα εκτός θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα ανέβουν κατηγορία. Από την άλλη, όσες δεν καταφέρουν να διατηρήσουν το αήττητο θα κινδυνέψουν. Θα δούμε, θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα!».

Τέλος, ο έμπειρος γκαρντ για τη δική του παρουσία, ανέφερε. «Αν και δεν βρίσκομαι στο 100% λόγω ενός τραυματισμού που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου την Κυριακή να φτάσει στη νίκη και να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει να το ευχαριστηθεί!».