Μπαίνουμε στην μάχη με MLS, A-League Australian & Japan League

paizontasamuna_infobasketKαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Τέσσερις επιλογές έχουμε από το πρόγραμμα του Σαββάτου και ξεκινάμε με το πρωτάθλημα του MLS σε συνδυασμό με τις τρεις πρωινές επιλογές της Κυριακής από την A-league Αυστραλίας και την Japan League. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

(Σα 23:00) Σικάγο-Κολόμπους @Toyota Park
Τρίτη αγωνιστική στο MLS θα κρατήσουμε ένα σημείο από τις βραδινές αναμετρήσεις περιμένοντας να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν τέρματα και Over 2.5 με τις δύο ομάδες να δείχνουν αμυντικά προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν.Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 στο 1,88

(Κυ 06:00) Ουέλινγκτον-Περθ Γκλόρι @Westpac Stadium
Η Ουέλινγκτον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της A-League διαθέτοντας την 2η χειρότερη άμυνα. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Περθ Γκλόρι. Οι φιλοξενούμενοι εάν είχαν καλύτερες επιδόσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια θα ήταν περισσότερη βαθμολογική συγκομιδή. Εκατέρωθεν τέρματα στο 1,44.
Φετινή σεζόν: Ουέλινγκτον-Περθ Γκλόρι 0-1 / Περθ Γκλόρι-Ουέλινγκτον 1-2

(Κυ 09:00) Ομίγια-Χιροσίμα
Ξεκινάω με τους φιλοξενούμενους με την ομάδα δηλαδή που έχει τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα ένα τέρμα θα σκοράρει εύκολα ή δύσκολα απέναντι στην καλή Ομίγια. Περιμένω η Χιροσίμα να ανεβάσει την απόδοση της στην συνέχεια της σεζόν τώρα δεν θα είμαι ξεκάθαρος για το διπλό αλλά να σκοράρει πάνω από ένα τέρμα με απόδοση 1,88.

(Κυ 09:00) Σόναν-Ουράβα
Στα τρία πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Σόναν παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, αύριο θα προσπαθήσει να σπάσει την παράδοση απέναντι στην Ουράβα έχοντας 6/7 ήττες στα εντός έδρας παιχνίδια. Θα προτιμήσω την επαλήθευση του goal-goal & Over σε απόδοση 2,08

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.
Ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu