Μπαζάκης: «Είμαι αισιόδοξος», Λάππας: «Εφάμιλλη πορεία της περσινής»

Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποίησε χθες (20/7) ο Αστέρας Λάρισας με όλους τους παίκτες (σ.σ. πλην του Γιώργου Πάσχου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων) αλλά και τη διοίκηση να δίνει το “παρών”.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Μπαζάκης στις δηλώσεις του στην eleftheria.gr φάνηκε αισιόδοξος  για τη νέα χρονιά, παράλληλα αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν, αλλά και τους στόχους της ομάδας: «Ξεκινάει η καινούρια χρονιά μετά την περσινή πολύ πετυχημένη παρθενική μας εμφάνιση. Μας γεμίζει ευθύνες έτσι ώστε και η φετινή να είναι πετυχημένη. Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα από τον προπονητή που κάνουμε μια καινούρια αρχή με τον έως πρότινος βοηθό Θανάση Μπουλιάκη και επίσης έγιναν και σημαντικές αλλαγές από τη συγκρότηση του ρόστερ καθώς ήρθανε καινούριοι παίκτες όπως ο Μίχος, Μηλιώνης και Γούλας αλλά και ταλαντούχα παιδιά. Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε δεν είναι πολύς καθώς η έναρξη είναι στις 7 Οκτώβριου.

Δηλώνω αισιόδοξος και καλώ τον κόσμο της Λάρισας να βοηθήσει και πάλι την ομάδα όπως και πέρυσι αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας αλλά και με την παρουσία του στο γήπεδο διότι είμαστε ένας εκ των δύο εκπροσώπων της Λάρισας σε εθνική κατηγορία. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Στόχος του Αστέρα είναι μια πορεία ανάλογη με την περσινή και το πλασάρισμα όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατηγορία».

Δηλώσεις έκανε και ο νέος τεχνικός του Αστέρα, Θανάσης Μπουλιάκης: «Στόχος της ομάδας φέτος είναι να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του ερασιτεχνικού αθλητισμού δημιουργώντας μια σωστή και παραγωγική διαδικασία τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι ικανά να επανδρώσουν την αντρική ομάδα του συλλόγου και όχι μόνο. Καλή χρονιά σε όλους και υγεία».

Στο τέλος, μίλησε και ο Γιάννης Λάππας τονίζοντας: «Μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε εφάμιλλη πορεία της περσινής. Η ομάδα έχει νέα πρόσωπα, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Να έχουμε ανταγωνιστικότητα και μια καλή χρονιά».

Πηγή: eleftheria.gr