Το αν όλα είναι θέμα χρόνου στον Αρη Πετρούπολης ίσως να το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Η ομάδα που στις 14 πρώτες αγωνιστικές μετρούσε μόλις τρεις νίκες κατάφερε με τον καιρό να εξελιχθεί και έτσι να πετύχει τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ισάριθμα θετικά αποτελέσματα.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας από την Πετρούπολη έχει αλλάξει άρδην σε σχέση με τον πρώτο γύρο  και πλέον οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου δείχνουν ότι μπορούν να επιτύχουν το στόχο, κάτι το οποίο μέχρι πριν ένα μήνα μπορεί και να φάνταζε δύσκολο.

Η δουλειά έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και όπως αναφέρει ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας, ο Τάκης Μπαζιώτης όλα ήταν θέμα χρόνου.

«Μείναμε τέσσερις παλιοί παίκτες και όλα τα αλλά παιδιά ήταν καινούρια. Οποτε χρειαζόταν χρόνος μέχρι να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και η αλήθεια είναι μας πηρέ πολύ. Τώρα ξέρουμε τους ρόλους μας και ευελπιστώ η συνεχεία να είναι ακόμα καλύτερη».

Τώρα για το κατά πόσο περίμεναν και οι ίδιοι αυτήν την μεταμόρφωση, ο έμπειρος γκαρντ αναφέρει. «Ναι το πιστεύαμε όλοι μας ότι κάποια στιγμή θα έρθουν τα αποτελέσματα, γιατί είχαμε χάσει και κάποια ματς στον πόντο».

Ο Αρης χθες σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Κεραυνό Αιγίου, αφού πρώτα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή καθώς για 30 λεπτά ήταν πίσω στο σκορ. Τι έγινε λοιπόν στο τελευταίο δεκάλεπτο; «Απλά συγκεντρωθήκαμε πιο πολύ στην άμυνα γιατί στην επίθεση ήμασταν πολύ άστοχοι».

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη, ήταν κάποια όμως που τους έκανε να πιστέψουν παραπάνω στους εαυτούς τους; «Κάθε μια νίκη έχει τη δική της σημασία. Με τον Εσπερο γιατί ήταν η πρώτη, με τη Δάφνη γιατί πάντα όταν νικάς τον πρώτο νιώθεις ωραία και οι άλλες γιατί  είναι από τις νίκες που πρέπει να πάρεις αν θες να σωθείς».

Το πρωτάθλημα όμως έχει ακόμα δρόμο και ο Αρης ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα. Όπως αναφέρει ο Τάκης Μπαζιώτης όλα θα κριθούν στη διατήρηση της ενέργειας. «Όλοι λένε ότι είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Κάθε αγωνιστική υπάρχουν εκπλήξεις. Πιστεύω πως οι ομάδες που θα συνεχίσουν με την ιδία ενεργεία θα καταφέρουν το στόχο τους και θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε και εμείς γιατί έχουμε πολύ αθλητικούς παίχτες».