Μπακοδήμος: «Χρωστάμε στους εαυτούς μας ένα μεγάλο διπλό»

Ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πλέον καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εκτός έδρας εμπόδιο του Πρωτέα Βούλας, ο οποίος θα μας φιλοξενήσει αύριο, Κυριακή (22/4, 17:00), στο κλειστό “Γ. Γεννηματάς”.

Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν για τον Δημήτρη Χουχουλή, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάριου Δερμιτζάκη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε από την αναμέτρηση με τον ΚΑΟ Κορίνθου.

Πάντως, οι παίκτες μας παραμένουν σε εγρήγορση και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να πετύχουν ένα μεγάλο διπλό στην αυριανή αναμέτρηση, όπως εξήγησε ο νεαρός γκαρντ της ομάδας , Γιάννης Μπακοδήμος, μέσω της επίσημης σελίδας του Πανερυθραϊκού μας, εν όψει του αγώνα στη Βούλα…

“Το θετικό είναι ότι έπειτα από μία μικρή “κοιλιά” που παρουσιάσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές, βρήκαμε ξανά το δρόμο προς τις νίκες απέναντι στον ΚΑΟΚ, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ψυχολογία μας, η οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, μετά τα όσα έχουμε καταφέρει φέτος. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουμε πετύχει τους στόχους μας, δεν επαναπαυόμαστε ούτε στιγμή, παραμένουμε σε εγρήγορση και το γεγονός ότι φοράμε τη φανέλα του Πανερυθραϊκού αποτελεί κίνητρο από μόνο του για να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Και παρότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και μένουν μόνο πέντε παιχνίδια για το τέλος, αν δει κανείς την ένταση των προπονήσεών μας θα νομίσει ότι βρισκόμαστε στις πρώτες Αγωνιστικές, κάτι που φανερώνει επίσης και τη “δίψα” που έχουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Επίσης, τώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται προς το τέλος του και έχουμε πετύχει το στόχο μας, είναι ευκαιρία για εμάς τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που θα πάρουμε και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ, όπως μας λέει διαρκώς ο κόουτς Χουχουλής.

Όσο για το αυριανό ματς, ξέρουμε ότι ο Πρωτέας είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος και μία απ’ τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της κατηγορίας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε με απόλυτη συγκέντρωση, αν θέλουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, είμαστε πανέτοιμοι για ακόμη μία μεγάλη “μάχη” και θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Χρωστάμε, εξάλλου, στους εαυτούς μας ένα μεγάλο διπλό…!”.