Μπαξεβάνης: «Πρέπει να ενταθεί η προσπάθεια»

Φαίνεται πως του αρέσουν τα δύσκολα… ο λόγος για τον Αντώνη Μπαξεβάνη, ο οποίος για δεύτερη συνεχή σεζόν αναλαμβάνει μία ομάδα ουραγό. Ετσι, μετά την Αναγέννηση Φλόγα, φέτος θα κάτσει στον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμαριάς  έχοντας στόχο να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ τονίζοντας πως πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του, ενώ όσον αφορά το φαβορί της Β ‘ εθνικής υπογράμμισε πως έχει ξεχωρίσει την Κηφισιά.

Αναλυτικά:

Για το πως βλέπει τα πράγματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς:
«Η αλήθεια είναι πως γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πιστέψει στις δυνατότητές τους και δουλεύουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τον Πιερικό, στο οποίο μπορεί να υποπέσαμε σε  κάποια λάθη, όμως σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου. Φυσικά, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να ενταθεί, αφού το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:
«Σίγουρα πιστεύω πως είναι κατώτερο του περσινού. Οι πέντε πρώτοι ανέβηκαν στην Α2, αποδυναμώνοντας την κατηγορία και από την άλλη λόγω της οικονομικής δυσχέρειας των περισσότερων ομάδων τα ρόστερ είναι περιορισμένα. Δεν έχω εικόνα απ’ όλες τις ομάδες, καθώς ανέλαβα πρόσφατα τον Απόλλωνα, αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι η Κηφισιά. Από εκεί και πέρα Λευκάδα, ΟΦΗ, ΜΕΝΤ και Φλόγα είναι αυτές που ακολουθούν».

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει μία ευχή για το νέο χρόνο:
«Εύχομαι ο νέος χρόνος να δώσει υγεία σε όλο τον κόσμο και να δούμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Μακάρι να υπάρχει ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο».