Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά συνολικά εννέα παίκτες περιλαμβάνει το μπαράζ ανανεώσεων και επιστροφών στον Αριστοτέλη Φλώρινας! Η διοίκηση, βέβαια φρόντισε πριν την ολοκλήρωση των επαφών με τους παίκτες να «κλείσει» το θέμα του προπονητή.

puzzle-basketballΜε τον Τέλη Μαυρουδίου να κρατά τα ηνία, ενώ όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να συνεχιστεί το μεταγραφικό μπαράζ! Με τρεις ακόμη παίκτες να είναι προ των πυλών…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει

«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, με τους Βασιλείου Χρήστο, Βίτκα Αντώνη, Κέκελη Σπύρο, Μαυρουδίου Δημήτριο, Φυντάνη Σωτήρη.

Οι έμπειροι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, θα αγωνισθούν ακόμη έναν χρόνο, βοηθώντας την ομάδα μας, να εκπληρώσει τους στόχους της.

Επανέρχεται στις τάξεις της ομάδας και ο Τούζος Αλέξανδρος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας ως δανεικός. Στο ρόστερ, παραμένει και ο Καραβατάκης Κώστας, με τον οποίο ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο ο δανεισμός του από τον Γ.Σ. Καστοριάς. Επίσης προστίθενται οι νεαροί «δίδυμοι πύργοι» του εφηβικού τμήματος, Μήλλιος Αθανάσιος (17 ετών, 2.00μ, PF) και Πετρίδης Ιωάννης (18 ετών, 2.05μ, C), οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους έφηβους, θα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, και ο Πινόπουλος Γιάννης (37 ετών, 2.05, C), ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα μας, από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί.

«Τιμονιέρης» ο Τέλης Μαυρουδίου

Προπονητής της ομάδας μας, παραμένει ο Μαυρουδίου Τέλης, ο οποίος μετά από τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν, επανέρχεται δυναμικά στην οργάνωση του Ανδρικού Τμήματος. Η ομάδα μας, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τρεις τουλάχιστον παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν, ενδεχομένως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας».