Μπαρδάκας: «Κάθε φορά το 100%»

«Βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προσπαθούμε σε κάθε αγωνιστική να δίνουμε το 100%. Έτσι θα πάρουμε ότι μας αναλογεί και θα τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο βαθμολογικό πίνακα». Αυτά τόνισε ο νεαρός φόργουορντ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Βασίλης Μπαρδάκας, για τον στόχο της ομάδας, αλλά και τον στόχο των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ.

-Πώς είναι να συμμετέχεις σε δύο πρωταθλήματα; Με τον Εσπερο ΑΟΠΑ στη Γ’ Εθνική και με τους Νέους στην Α1 Κατηγορία ΕΣΚΑ-Η;

«Αγωνιζόμενος σε δύο διαφορετικές Κατηγορίες και με τις προπονήσεις της εβδομάδας υπάρχει σίγουρα κούραση και μεγαλύτερη επιβάρυνση. Όμως μπορώ έτσι να βοηθάω και τις δύο ομάδες και αυτό με κάνει χαρούμενο».

-Οι διαφορές Γ’ Εθνικής και Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η;

«Στη Γ’ Εθνική υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα, δύναμη και εμπειρία. Αυτό καταδεικνύεται και από την παρουσία παικτών όπως ο Αντώνης Φώτσης και ο Αγγελος Τσάμης που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στο χώρο».

-Προγνωστικά για άνοδο και υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, αλλά και στην Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η;

«Ξεκινώντας από τη Γ’ Εθνική θα αναφέρω ότι το φαβορί για τον τίτλο είναι το Αιγάλεω. Αντίστοιχα στην Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η Αιόλος και Παναχαϊκή θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική υπάρχει ένα γκρουπ 5-6 ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή και σε αυτό το γκρουπ είμαστε και εμείς. Για την Α1 Κατηγορία όπως έχουν τα πράγματα ο Ολυμπιονίκης πολύ δύσκολα θα παραμείνει».

-Πριν τη διακοπή με τον Έσπερο ΑΟΠΑ είχατε βρει ρυθμό, αυτή η αποχή από τους αγώνες θα σας επηρεάσει;

« Σίγουρα η διακοπή μας επηρέασε σε ένα βαθμό αλλά έχει επηρεάσει και τις άλλες ομάδες. Όμως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

-Η συνέχεια περιλαμβάνει για τον Έσπερο ΑΟΠΑ την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μεγαρίδα και για τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ τα Λεχαινά εντός έδρας. Το σχόλιό σου για αυτά τα παιχνίδια;

«Και τα δύο παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να έχουμε τύχη».

-Ο προσωπικός σου στόχος;

«Να κερδίζω συνεχώς εμπειρίες, να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις καθημερινά και να βοηθήσω τόσο τον Έσπερο ΑΟΠΑ όσο και τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί».