Μπασκετική δράση που… κόβει και πάλι την ανάσα!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των περισσοτέρων πρωταθλημάτων έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά υπάρχει ακόμη… δρόμος μπροστά. Ένα πρωτάθλημα, ωστόσο, διανύει ήδη την 3η αγωνιστική του και οι φάσεις του “κόβουν την ανάσα”! Διότι οι κυρίες που αγωνίζονται σε αυτό, δίνουν και φέτος τον καλύτερο εαυτό τους για να μην μπορεί κανείς να πάρει τα βλέμματα από πάνω τους. Κι όταν λέμε να μην μπορεί να πάρει κανείς τα βλέμματα από πάνω τους, το λέμε στην κυριολεξία.
Ποιός, άλλωστε, θα το έκανε αυτό, όταν έβλεπε τις κυρίες να παίζουν με τα sexy εσώρουχά τους; Διότι η αναφορά μας είναι στο 2ο Lingerie Basketball League, το οποίο κερδίζει όλο και πιο πολλούς οπαδούς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού!

Βέβαια πέρα απ’ το… θέαμα που προσφέρουν τα “καυτά” εσώρουχα των παικτριών, υπάρχει και σασπένς εντός του παρκέ, με τις περσινές πρωταθλήτριες Beauties να είναι… απ’ τα ψηλά στα χαμηλά! Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, και βλέπουν με το… κυάλι τις Divas που δείχνουν να είναι κατά πολύ ανεβασμένες συγκριτικά με την ομάδα της περσινής σεζόν…

Τα αποτελέσματα
1η αγωνιστική
Glam – Beauties 27-17
Divas – Starlets 47-39

2η αγωνιστική
Divas – Glam 40-21
Starlets – Beauties 28-12

3η αγωνιστική
Glam – Starlets 36-33
Divas – Beauties 68-39

Βαθμολογία
Divas 3-0
Glam 2-1
Starlets 1-2
Beauties 0-3